Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Decorarea tavanului în spaţii cu pereţi înalţi. Idei şi sfaturi

Decorarea tavanului în spaţii cu pereţi înalţi. Idei şi sfaturi

 

Tavanul este de cele mai multe ori un spatiu ignorat in amenajarea casei, decorarea acestuia nefiind un lucru uzual, intrat in reflex. Daca aveti o locuinta cu pereti inalti, atunci nimic nu va opreste din a fi creativi si din a incerca o amenajare deosebita pentru tavanul dumneavoastra!

Supranumit de specialistii in amenajari interioare si ‘al 5-lea perete’, tavanul are un potential urias de amenajare, oferind un efect impresionant camerei dumneavoastra. Culoarea clasica pentru un tavan este cel mai adesea albul, deoarece este o culoare neutra si potrivita cu multe stiluri de amenajare, si pentru ca ofera impresia de mai mult spatiu. Cu toate acestea, deocorarea tavanului da personalitate camerei, fie ca optati pentru a-l vopsi intr-o alta culoare decat cea alba, fie ca il decorati cu panouri de diferite tipuri,amenajati o scafa de lumina sau il acoperiti cu grinzi.

 

 

 

 

Decoratiuni din ipsos

 

Amenajarea cu decoratiuni din ipsos este mai costisitoare si se potriveste mai ales celor care doresc sa creeze un décor influentat de stilul rococo sau baroc tarziu predominant in sec. al-XVIII-lea si al-XIX-lea. Acestea pot include stucaturi in forma de flori sau animale stilizate, si se lucreaza in general la fata locului.

 

Daca aceasta optiune vi se pare prea costisitoare dar indragiti totusi aspectul decoratiunilor din ipsos, puteti sa le precomandati la un mester artizanal, iar apoi sa le atasati pe tavanul dumneavoastra. 

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva