Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De ce să implementezi un sistem de parcare cu plată cu Tritech Group? Iată 7 argumente!

Administrezi o parcare și îți dorești un sistem modern de gestiune a traficului și a plăților? Ai decis că vrei să implementezi un astfel de proiect? Tritech Group poate fi partenerul pe care ți-l dorești pentru inițiativa ta pentru ca într-un astfel de demers sunt importante atât raportul calitate-preț al echipamentului, cât și profesionalismul echipei de proiect.
De ce să implementezi un sistem de parcare cu plată cu Tritech Group? Iată 7 argumente!

1) Sisteme intuitive în utilizare. La proiectarea unui sistem de parcare cu plată specialiștii Tritech Group au în vedere și utilizatorul final - clientul sau vizitatorul parcării beneficiarului proiectului. E important ca timpul petrecut de acesta pentru intrarea și ieșirea din parcare să fie cât mai scurt, iar experiența de utilizare a parcării să fie confortabilă și plăcută.

2) Echipa dedicată de ingineri și tehnicieni specializați. E important ca oamenii cu care lucrezi să înțeleagă mai mult decât fluxul traficului în parcare. Mergem până la a înțelege ce model de afacere ai astfel încât oferta noastră să se plieze pe cerințele tale.

3) Servicii complete. Cu Tritech Group beneficiezi de servicii integrate, de la consultanță în alegerea sistemului potrivit cu parcarea ta până la implementare și servicii post-vânzare. Fiecare etapa are importanța sa, iar în Tritech Group ai un partener pe termen lung pe care te poți baza oricând.

4) Echipamente de foarte bună calitate, produse în Uniunea Europeană. Pentru sistemele de parcare cu plată Tritech Group lucrează cu producătorii BFT din Italia și Equinsa din Spania. Partenerii Tritech Group sunt companii de renume în domeniul lor de activitate punând pe primul loc inovația tehnologică permanentă în interesul beneficiarului.

5) Experiență dovedită și referințe solide din partea clienților existenți. Tritech Group a instalat peste 30 de sisteme de parcare cu plată în peste 9 ani de experiență care însumează mii de locuri de parcare gestionate.

6) Adaptabilitate permanentă la noile tehnologii, alături de posibilitatea de a extinde sistemul la spații adiționale de parcare. Integrarea cu sisteme de control acces și alte echipamente necesare activităților de logistică pot fi realizate cu profesionalism de către specialiștii Tritech Group.

7) Mijloace de plată de plată moderne. Sistemele comercializate și instalate de Tritech Group permit posibilitatea plății cu cardul bancar. Le garantezi astfel un plus de confort vizitatorilor parcării pe care o administrezi. De asemenea, sistemul poate fi programat să permită acces liber vizitatorilor autorizați sau acces de tip abonament (în baza recunoașterii numerelor de înmatriculare).

Sistemele de parcare cu plată pot deservi cu succes parcări publice sau private, centre comerciale și de agrement, spitale și clinici medicale, clădiri de birouri și centre expoziționale, gări, autogări, aeroporturi sau afaceri de sine stătătoare care au ca obiect de activitate spații de parcare.

Pentru a stabili detalii despre proiectul tău de parcare cu plată completează acest formular, sună la 0241 582 242 sau scrie pe WhatsApp la 0787 66 00 54!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
TRITECH GROUP