Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De ce să folosiți plăcile de fibrociment Scalamid în proiectul actual?

SCALAMID nu este doar o placă din fibrociment pentru fațade. Aceste plăci multi-format sunt o alternativă excelentă la tapet și vopsele de interior. Formatul mare face instalarea mai ușoară și mai rapidă decât în ​​cazul produselor alternative. Individualizarea, datorită posibilității de a imprima orice model, garantează că materialul este extrem de universal pentru orice proiect de construcție și diverse concepte arhitecturale.
De ce să folosiți plăcile de fibrociment Scalamid în proiectul actual?
Datorită flexibilității lor, plăcile nu se decupează în timpul asamblării și prelucrării, accelerând semnificativ lucrările de construcții și minimizând pierderile. Plăcile cu imprimarea SCALAMID sunt rezistente la pete, bacterii, dăunători și ciuperci. Curățarea ușoară și rapidă facilitează foarte mult întreținerea acestora, ceea ce este deosebit de important în clădiri precum grădinițe, spitale, magazine și depozite.
Fatada ventilata
www.ecofort.ro
Fatada ventilata
Plăcile din fibrociment sunt un răspuns excelent la întrebarea „Ce să folosiți plăcile de fibrociment Scalamid în proiectul actual?”. Merită menționat faptul că sunt perfecte și pentru construirea pereților despărțitori. Plăcile din fibrociment pot fi folosite cu succes și în încăperile umede, cum ar fi băile sau facilitățile sportive. Plăcile sunt în siguranță în contact cu alimentele, au proprietăți antistatice, sunt rezistente la substanțe chimice și detergenți și sunt ecologice.
Articol scris de
ECOFORT