Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

De ce să alegi plăcile de fibrociment Scalamid pentru pardoseală

Plăcile din fibrociment oferite de POZBRUK sunt o alegere inovatoare și excelentă în locul panourilor de pardoseală. Acest material este caracterizat de o rezistență ridicată la impact și abraziune (standard AC5). Panourile sunt disponibile cu opțiunea de instalare ușoară prin utilizarea unui sistem de conectare „clic”.
De ce să alegi plăcile de fibrociment Scalamid pentru pardoseală
Panourile SCALAMID sunt o alternativă excelentă la pardoseală și parchet. Sunt perfecte pentru încălzirea prin pardoseală. Plăcile combină avantajele tuturor materialelor de pardoseală, fiind impermeabile si flexibile.

Cu pardoselile laminate SCALAMID puteți crea pardoseli frumoase și durabile. La fel ca în cazul altor aplicații, nu trebuie să ne facem griji cu privire la decolorare sau radiațiile UV. Pardoselile din plăcile SCALAMID sunt ușor de întreținut și sunt ecologice. Etajele create sunt antistatice și, în plus, pot fi utilizate ca suprafețe antiderapante în clasa D5, ceea ce se va dovedi util în proiecte solicitante, cum ar fi școli sau spitale.

Podelele SCALAMID sunt rezistente la pete și murdărie, precum și la substanțe chimice și detergenți.
Plăci de fibrociment
www.ecofort.ro
Plăci de fibrociment
Plăcile din fibrociment sunt materiale de construcție universale și inovatoare, care oferă oportunitatea de a pune în aplicare cele mai îndrăznețe viziuni arhitecturale. Datorită posibilității tipăririi individuale, puteți implementa proiecte unice. Datorită rezistenței sale excelente la factorii mecanici și biologici, SCALAMID poate fi utilizat în interior și în exterior. Aceste panouri inovatoare din fibrociment câștigă încrederea companiilor de construcții și a arhitecților datorită numeroaselor sale avantaje, printre care se numară aspetul estetic desăvârşit, transportul facil și instalarea rapidă.
Articol scris de
ECOFORT