Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Daylight & Architecture - cea mai buna revista de mestesuguri, constructii si arhitectura

Daylight & Architecture - cea mai buna revista de mestesuguri, constructii si arhitectura
Bucuresti, 5 august 2010 - In cadrul evenimentului anual BEST CORPORATE PUBLISHING, revista realizata de grupul VELUX a primit titlul de "cea mai buna publicatie" la categoria mestesuguri, constructii si arhitectura.

Daylight & Architecture Magazine by VELUX este o revista ce aduce in prim plan lumina naturala ca potential creativ in domeniul complex al arhitecturii. Argumentele juriului competitiei BCP Awards 2010, care a desemnat Daylight & Architecture cea mai buna revista corporate din categoria sa, au fost atat importanta temei tratate, cea a valorificarii luminii naturale in constructii, cat si conceptul grafic al revistei.

Scopul revistei este de a incuraja rolul luminii naturale ca prioritate in proiectare. Focalizarea pe acest domeniu constituie platforma pentru dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu sectorul de constructii, in special cu arhitectii.

Alexandra Maier, architect VELUX a declarat: "Revista Daylight & Architecture publicata de Grupul VELUX se adreseaza arhitectilor, constructorilor, designerilor si tuturor celor interesati de lumina naturala in arhitectura. Revista apare trimestrial si lanseaza o platforma de dialog sustinut intre profesionisti, sub forma unui discurs axat pe lumina naturala ca factor ce determina calitatea vietii."

Publicata pentru prima data in 2005, revista Daylight & Architecture are pana in prezent 13 numere cu un tiraj aproximativ de 50.000 de exemplare pe editie si este distribuita in 25 de tari. Revista Daylight & Architecture este un proiect VELUX realizat cu ajutorul lui Jakob Schoof de la Institut für Internationale Arkitektur-Dokumentation, Torben Eskerod - fotograf si editor foto, Bjørn Kusoffsky- director de creatie si graficianul Per Carlsson de la Stockholm Design Lab.

Cel mai mare eveniment de Corporate Publishing, desfasurat anul acesta la Hamburg, se afla la a opta editie si, an de an, premiaza cele mai bune publicatii realizate de companii. La editia de anul acesta a BCP Awards, au fost inscrise peste 650 de publicatii in cele 34 de categorii propuse de organizatori.

Revista poate fi descarcata in format pdf, comandata sau vizionata in varianta eBook pe site-ul dedicat: http://da.velux.com


Prin produsele inventate si dezvoltate de mai bine de 65 de ani, compania VELUX contribuie la imbunatatirea climatului interior al spatiilor de locuit, aducand lumina naturala si aerul proaspat in interiorul mansardei. VELUX produce o gama larga de ferestre de mansarda, potrivite atat acoperisurilor inclinate cat si celor tip terasa, jaluzele, rulouri interioare si parasolare, produse de instalare, dispozitive de comanda si control. Grupul VELUX detine fabrici in 11 tari si companii de vanzari in 40 de tari si reprezinta, la nivel mondial, unul dintre cele mai puternice nume din sectorul materialelor de constructii, ale carui produse sunt vandute peste tot in lume. Grupul VELUX are aproximativ 10.000 de angajati si este proprietatea VKR Holding A/S, companie cu raspundere limitata detinuta de catre familia fondatoare si fundatii. Grupul VELUX este prezent in Romania din 1997, prin intermediul companiei proprii, VELUX Romania S.R.L. Pentru detalii vizitati www.velux.ro si www.velux.com.

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:
VELUX Romania, Alexandra Maier, Arhitect
Telefon: + 40 268 40 27 40
E-mail: alexandra.maier@velux.com
www.velux.ro

SPIN COMMUNICATIONS, Ofelia Nastase, Senior PR Executive
Telefon: + 40 31 06 01 226/ + 40 753 029 773
E-mail: o.nastase@spin-communications.com

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva