Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cumpărături în siguranţă şi un mediu de lucru sigur

O siguranţă sporită înseamnă mai puţină libertate în termeni de design şi compromisuri în ceea ce priveşte confortul? Nu neapărat. Pe piaţă există soluţii pentru intrări sigure care se adaptează atât de natural la cumpărători şi la trecători încât nu sunt observate decât pentru confortul oferit.

Cumpărături în siguranţă şi un mediu de lucru sigur

Cumpărături în siguraţă şi un mediu de lucru sigur

Atunci când alegi uşi pentru un magazin, indiferent de ce fel de magazin este vorba, trebuie să ţii cont de clienţii şi de personalul care le vor folosi în fiecare zi şi să te asiguri că sunt sigure. Ar trebui să ai siguranţa că se vor deschide şi se vor închide la momentul potrivit şi cu o viteză confortabilă, indifirent dacă persoana care trece este tânără, în vârstă, sănătoasă sau bolnavă.

Protecţie împotriva hoţilor

Încuietorile şi uşile cu clasă de rezistenţă certificată de un terţ sunt o investiţie înţeleaptă pentru a rezolva o problemă cu care mulţi proprietari de magazine se confruntă: spargerile.

Însă acest lucru nu înseamnă ca trebuie să-ţi transformi magazinul într-o fortăreaţă atunci când alegi sistemele de securitate. Clienţii trebuie să se simtă bineveniţi, iar angajaţii nu trebuie să simtă că le-ai dat încă o sarcină. Măsurile de protecţie împotriva spargerilor trebuie să fie proceduri simple, care pot fi desfăşurate cu uşurinţă ca parte a unei zile obişnuite de muncă. Află ce poţi face pentru a îmbunătăţi securitatea în magazinul tău.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva