Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum se monteaza lambriurile pe tavan

Cum se monteaza lambriurile pe tavan

panoflair-color_alu-wave-alu-wave-187x300Doriti sa va renovati tavanul?

Tavanul se poate renova in diferite moduri. Daca doriti sa renovati o camera, nu trebuie sa va ocupati doar de designul peretilor, tavanul are un rol insemnat in designul interior al camerei. Cu lambriuri puteti renova un tavan sau sa mascati diferitele instalatii din locuinta, cum ar fi instalatia electrica, conductele sistemului de ventilatie si al aerului conditionat. Totodata se inbunatateste izolatia fonica si termica, rezultand si o mai buna acustica a camerei. Tavanul din lemn sau MDF aduce un element natural, caldura si vitalitate in camera. Lambriuri moderne din lemn sau MDF sunt disponibile in multe decoruri si modele si se pot monta foarte usor chiar si de proprietar.

 

Cum sa montam lambriuri din lemn sau MDF?

Pentru montarea lambriurilor pe tavan, prima data trebuie sa construim un cadru din lemn fixat ferm cu dibluri, dupa care se ataseaza riglele de sustinere. Structura de sprijin trebuie sa fie proiectata strict pentru greutatea lambriurilor, izolatiei si a instalatiilor, prin urmare trebuie sa fie ferm ancorata in tavan. Apoi, lambriurile se monteaza cu suruburi sau cu cleme la modelele de lambriuri cu nut si feder in structura de sustinere. Dupa montarea lambriurilor se aplica jur imprejur sipcile de colt pentru un tavan frumos si deosebit.

 

Un tavan modern confera un aspect special camerei

Designul interior al tavanului influenteaza intregul spatiu interior si confera o atmosfera de bunastare camerei. Cu lambriuri moderne se poate creea un tavan elegant si unic, fara eforturi majore, rapid si practic! Lambriuri din lemn sau MDF confera spatiilor un design interior individual, creaza accente interesante in interioare ambitioase.

 

swing-line_struktur-weiss-alb-structurat-64377_481x230

 

In sortimentul nostru de produse gasiti a gama foarte variata de astfel de lambriuri cu decoruri si modele deosebite pentru tavan si pereti interior. Pentru mai multe informatii apelati cu incredere la echipa “Sildan”!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România