Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum se îndepărtează petele de calcar din cabinele de duş şi de pe chiuvetele din bucătărie

Intr-o perioada calduroasa, cand folosirea cat mai des a dusurilor devine imperioasa, cantitati impresionante de calcar raman pe peretii cabinelor, fie ei din sticla, ceramica, piatra naturala. Ignorarea petelor nu este decat o amanare a indepartarii lor, cu efecte estetice dintre cele mai neplacute.
Cum se îndepărtează petele de calcar din cabinele de duş şi de pe chiuvetele din bucătărie

Indepartarea acestora cu apa este iluzorie atata vreme cat aceasta ascunde doar petele, fara sa le elimine. Pentru o rezolvare de fond a problemei este nevoie de un detergent profesional specific.

PIATRAONLINE iti ofera Multiclean, un detergent cu utilizare pe suprafete din ceramica glazurata, portelan, ceramica sanitara, sticla, suprafete cromate, inox. Aceasta gama larga de suporturi pe care se aplica solutia, precum si proprietatile ei de curatare si de preventie o fac indispensabila pentru cabine dus, bai, bucatarii.

Cu Multiclean nu doar cureti reziduurile de calcar de pe peretele cabinei de dus, de pe baterii ori de pe chiuveta de la bucatarie ci totodata previi formarea altor depuneri. Formula complexa a detergentului permite si o degresare a suprafetelor, indepartand resturile de grasimi alimentare, uleiuri, creme.

Se livreaza gata de utilizat, intr-un tub pulverizator.

Aplicarea se face direct pe suprafata, de la o distanta de circa 20 cm, se sterge suprafata cu o laveta umeda apoi se spala cu multa apa. In cazul reziduurilor intarite pe suprafate poroase se recomanda aplicarea direct pe zona afectata, apoi se lasa solutia sa actioneze 15-20 minute inainte de a freca suprafata si a o spala cu apa curata.

In bucatarii, in zonele destinate prepararii mancarii sau care intra in contact direct cu hrana, dupa folosirea Multiclean este necesara spalarea cu multa apa potabila.

Pentru detalii contacteaza specialistii PIATRAONLINE (www.piatraonline.ro)

Poti folosi acest detergent atat in proiecte private cat si in cele publice, rezultatele te vor uimi.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE