Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum cureţi pavajele de petele de mucegai, alge, licheni, fungi şi muşchi

Pavajele din zonele unde soarele ajunge greu sunt adeseori acoperite cu pete negre de mucegai sau covoare de alge si muschi, acestea pastrand o umiditate care nu face bine placarii.
Cum cureţi pavajele de petele de mucegai, alge, licheni, fungi şi muşchi
Situatii de aparitie a acestor pete se intalnesc si la monumentele vechi, mobilierul de gradina, peretii sau statuile montate in exterior afectand nu doar aspectul ci si “sanatatea” lor.

Pentru curatarea suprafetelor contaminate PIATRAONLINE lanseaza pe piata detergentul LTP BLACK SPOT & ALGAE REMOVER un produs revolutionar care te scapa de pete in cateva ore si totodata impiedica re-aparitia acestora.

Pe vreme uscata sau umeda (insa nu imediat dupa ploile torentiale), pe piatra sau beton, nediluat si usor de aplicat, detergentul are un efect de curatare in profunzime care dureaza.

Efectul se observa in cateva ore, uzual 2-4, iar controlul actiunii solutiei este usor de verificat prin observarea aparitiei unor bule pe suprafata.

Pe anumite suprafete BLACK SPOT & ALGAE REMOVER poate produce un usor efect de albire. Consumul este redus, un pavaj de circa 25 mp este acoperit cu numai 5 litri de detergent iar aplicarea se face direct pe suprafata printr-o simpla pulverizare.

In esenta acest detergent reprezinta garantia unor pavaje curate si ingrijite. Aplica solutia pe orice fel de pavaj cu efort minim si impermeabilizeaza suprafata cu un impregnator adecvat.

Vino la sediul PIATRAONLINE din Aleea Teisani 137A, sector 1 si consilierii nostri iti vor oferi cele mai bune solutii de curatare si intretinere pentru suprafetele exterioare.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
PIATRAONLINE