Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cum alegi ușa potrivită pentru magazinul tău

A cumpăra lucruri și a merge la cumpărături sunt două lucruri complet diferite. Însă, indiferent dacă mergi la magazin să cumperi bunurile necesare de pe lista de cumpărături sau te bucuri de o plimbare prin cel mai apropiat mall, nu ar trebui niciodată să pară o corvoadă.

Cum alegi ușa potrivită pentru magazinul tău

Uite, fără mâini!

Pentru un minimum de confort în timpul cumpărăturilor ar trebui să se poată intra și ieși cu ușurință din magazin. Acest lucru înseamnă că proprietarul magazinului trebuie să aibă în vedere mai multe tipuri de clienți. Persoanele ocupate merg repede și este posibil să aibă brațele pline cu sacoșe, copiii mici aleargă și țopăie, vârstnicii s-ar putea mișca mai lent, iar persoanelor cu dificultăți le-ar putea fi greu să intre printr-o ușa manuală, fără nicio automatizare.

Convenabil pentru toată lumea

Un flux constant de clienți reprezintă probabil scenariul ideal pentru orice proprietar de magazin. Însă convenabil nu înseamnă doar să îl faci pe client să se simtă binevenit. Cea mai importantă sarcină a angajaților tăi este aceea de a optimiza fluxul de clienți și de mărfuri.

Acest lucru înseamnă că vor merge de mai multe ori în depozit pentru a reface stocurile de produse din magazin sau pentru a le aduce clienților produsele dorite.

O soluție potrivită pentru intrare poate eficientiza aceste activități, astfel încât angajații ar putea avea mai mult timp pentru a ajuta clienții.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva