Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cu sprijinul Sika Romania, 20 de copii s-au bucurat de prima lor vacanta

Impreuna cu Fundatia Mereu Aproape, prin campania „Schimba o viata”, Sika Romania, unul dintre principalii jucatori ai pietei locale de materiale chimice de constructii, a reusit sa aduca zambetul pe buzele a 20 copii, elevi in clasa a IV-a in cadrul scolii din Lehliu sat, judetul Calarasi, prin organizarea proiectului „Tabara Copilariei”.
Cu sprijinul Sika Romania, 20 de copii s-au bucurat de prima lor vacanta

Astfel, in urma unui concurs de creatie desfasurat in cadrul unitatii de invatamant, organizatorii au premiat cea mai entuziasta compunere, oferind clasei castigatoare sansa de a se bucura de prima vacanta. Concursul a fost deschis elevilor din clasele a III-a si a IV-a si a presupus crearea unei compuneri cu titlul „Primavara, motiv de bucurie si fericire”, textul castigator apartinandu-i Andreei Paraschiv, eleva in clasa a IV-a.

 

Astfel, copiii din clasa castigatoare, care au demonstrat rezultate scolare exceptionale in ciuda situatiei lor  precare de viata, au fost recompensati cu o vacanta completa de 5 zile la Predeal, in perioada 18 - 22 aprilie. In cadrul acesteia, cei mici s-au putut bucura de jocuri, drumetii si concursuri care au avut ca scop dezvoltarea sociabilitatii si a capacitatii de integrare in grupurile sociale.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SIKA Romania
Lucru în România