Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cu cortul in casa

Cu cortul in casa

Cine spune ca un cort este doar un adapost practic in excursii, valabil numai pentru exterior? El poate fi deopotriva folosit si ca element decorativ in casa. Desi e greu sa asociezi aceste element mai degraba nomad cu confortul unui camin adevarat, iata ca unii au gasit solutii pentru a adapta ideea de cort unui interior chic: intr-un dormitor, intr-o camera de copii, pentru crearea unui spatiu de joaca, ba chiar si intr-un living, creand un aer exotic prin bogatia de materiale folosite.

 

 

Atata timp cat un paravan sau un perete din materiale prefabricate poate crea un separeu intr-o incapere mai mare, de ce nu s-ar face acest lucru si cu ajutorul materialelor textile? Create cumva prin imbinarea ideii de cort cu cea de baldachin, aceste structuri textile pot capata cele mai variate forme si aplicatii. Au nevoie insa de un sistem de sprijin, fie din bare (din fibra de sticla, din lemn, metalice etc.) , fie de un sistem de agatare cu sfori sau cabluri, care sa fie fixat pe tavan, in perete etc. Structura e mascata cu ajutorul textilelor si, in functie de caz si de atmosfera dorita, se poate

Pentru copii, dar si pentru oaspeti, va fi o idee inedita sa se bage la “adapost”, pentru o dupa-amiaza placuta si confortabila, profitand de senzatia de intimitate sporita pe care ti-o da un astfel de spatiu.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva