Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Conferinta BUSINESS-to-more-BUSINESS contureaza cadrul de afaceri pentru anul 2016

Conferinta BUSINESS-to-more-BUSINESS contureaza cadrul de afaceri pentru anul 2016

Doingbusiness.ro si Kompass Romania organizeaza in data de 10 noiembrie 2015, la Bucuresti, Conferinta BUSINESS-to-more-BUSINESS.

In cadrul evenimentului va fi lansata publicatia ,,Major Companies in Romania’’.

 

Conferinta se desfasoara la Hotel Radisson Blu, de la ora 9.00 la ora 16.30, si este evenimentul de referinta pentru 35.000 de companii care reprezinta comunitatea Kompass din Romania. BUSINESS-to-more-BUSINESS ofera participantilor oportunitatea de a intelege noile provocari ale economiei romanesti, de a discuta si descoperi solutii pentru succesul companiilor lor si de a intalni potentiali parteneri de afaceri si colaboratori.

 

Speakerii din cadrul Conferintei BUSINESS-to-more-BUSINESS reprezinta cele mai mari companii din sectoarele cheie ale economiei (telecomunicatii, IT & C, servicii financiare, energie, retail, FMCG, servicii profesionale, etc), institutii economice de prestigiu si companii care au dovedit succesul anterprenorial. Invitatii evenimentului vor trasa cadrul de afaceri pentru anul 2016 in contextul modificarilor Codului Fiscal si a evolutiei generale a economiei aflata intr-un nou ciclu de crestere, adaptarii consumatorilor – clienti persoane fizice sau companii la noua realitate economica a transformarii digitale, in toate domeniile.

 

Conferinta debuteaza cu o sesiune de “Business Strategy” (oportunitati si provocari pentru companii in contextul economic si politic actual si transformarile impuse de hiperconectivitate si digitalizare). Intr-un format interactiv, Catalin Pauna (Country Economist Banca Mondiala), Lucian Anghel (CEO - BCR Pensii, Presedinte al Consiliul de Administratie BVB), Violeta Luca (Marketing & Operations Director Microsoft Romania), Gabriel Biris (Managing Partner Biris Goran SPARL), Razvan Ionescu (Director Marketing Segment Business Telekom) si Dragos Damian (Presedintele Producatorilor de Medicamente Generice din Romania) moderati de jurnalistul Radu Soviani, vor descifra si contura tendintele de afaceri si ale mediului economic pentru anul 2016.

 

In cadrul conferintei va fi lansata publicatia Major Companies in Romania, editia 2015, un instrument complet de evaluare a evolutiei economiei romanesti pe baza celor mai recente date financiare disponibile. Evolutia celor 23 de sectoare principale ale economiei si a peste 100 de domenii analizate prin prisma rezultatelor celor mai importante companii din domeniu este insotita in Major Companies in Romania de evaluari privind perspectivele pentru anul 2016 realizate de managerii reprezentantivi ai sectoarelor.

 

Partenerii Premium BUSINESS-to-more-BUSINESS sunt: Microsoft Romania, Telekom Romania, BCR, BCR Pensii, SAS Analytical Solutions. Evenimentul se bucura si de sustinerea urmatorilor Parteneri: Biris Goran, Expense Reduction Analysts, Equatorial, Edenred, Dr. Pendl & Dr. Piswanger, AIR FRANCE KLM,  RoCoach, Sodexo, World Vision, iar Consiliul Investitorilor Straini este organizatia suport a evenimentului.

 

Conferinta este promovata prin parteneriate media de: Hotnews.ro, AGERPRES, Spatiulconstruit.ro, Manager Express, Evenimente Biz, Cariere, Calendar Evenimente, Magazinul Progresiv, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, Femei in afaceri,  bucuresteni.ro.si MANPRES.

 

Inregistrarea pentru participarea la eveniment poate fi facuta la: http://b2mb.doingbusiness.ro/ro/inregistrare/.

 

 

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart Descopera-ti Potentialul (2015), CEO Conference – Shaping the Future (2015), IMM ReStart – Resurse si consultanta pentru dezvoltare (2014), Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

Lucru în România