Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Combinele frigorifice WHIRLPOOL ABSOLUTE, o noua provocare in materie de design pentru produsele electrocasnice

Combinele frigorifice WHIRLPOOL ABSOLUTE, o noua provocare in materie de design pentru produsele electrocasnice

 Whirlpool Corporation, cel mai mare producator de electrocasnice mari, lanseaza ABSOLUTE, o noua gama de combine frigorifice care beneficiaza de o estetica deosebita cu finisaje in inox, display inteligent si manere pozitionate pe orizontala. Produsele din aceasta serie sunt dotate cu cea mai performanta tehnologie de pe piata dezvoltata de Whirlpool, Al 6-lea Simt "Fresh Control", precum si cu sistemul No Frost si sertarul "Activ0˚" special creat pentru conservarea alimentelor usor perisabile.

 

In ultimii ani, aparatele electrocasnice precum combinele frigorifice au evoluat in ceea ce priveste performantele tehnice. Bucatariile integrate in living au impus ca dotariile tehnice ale acestor produse sa fie completate de un design pe masura, pentru a satisface nevoile consumatorilor moderni. Noua estetica ABSOLUTE, dezvoltata de Whirlpool alaturi de designeri de renume, propune o abordare inovatoare in acest domeniu prin forma minimalista incadrata de muchii drepte si curbura usilor.  

 

 "Din ultimele date inregistrate pe segmentul combinelor frigorifice s-a observat ca romanii au o preferinta pentru electrocasnicele din inox. Acest trend s-a facut remarcat pe piata de profil locala inca de acum doi ani. Finisajele din inox ultra moderne dau o nota de eleganta si permit plasarea la vedere a electrocasnicelor", a declarat  Mioara Bolozan, Marketing Manager, Whirlpool Romania. "Noua gama de combine frigorifice Whirlpool dispune de cele mai actuale tehnologii in domeniu, iar exteriorul stilat si atragator reprezinta o marca a esteticii ABSOLUTE", a mai adaugat Mioara Bolozan.

 

Combinele din gama ABSOLUTE sunt dotate cu Al 6-lea Simt "Fresh Control", tehnologie ce mentine umiditatea la un nivel de 70-85% in intreaga cavitate a frigiderului si reface temperatura de 5 ori mai repede dupa orice variatie, comparativ cu produsele obisnuite. De asemenea, produsele ofera o varietate considerabila de functii adaptate nevoilor fiecarei familii, printre acestea regasindu-se si cateva utile uzului cotidian: Racire rapida, Alarma pana de curent, Blocare acces copii si Indicator usa deschisa frigider.

 

Aceste echipamente ofera si avantajul sistemului No Frost, prevenind formarea ghetii in cavitatea frigiderului, astfel incat sa nu necesite dezghetarea lui. Practic, tehnologia Al 6-lea Simt Fresh Control actioneaza ventilatorul Multi Flow, care distribuie aerul rece in intreaga cavitate a frigiderului.  Combinele frigorifice sunt dotate si cu sistemul  "Activ0˚" ce consta intr-un un compartiment dedicat mentinerii prospetimii alimentelor pentru o perioada de pana la patru ori mai mare, comparativ cu aparatele obisnuite. Sertarul special cu sistemul "Activ0˚" este ideal pentru pastrarea carnii si pestelui la o temperatura de 0˚C, asigurand o calitate extraordinara a conservarii.

 

Sistemul de filtrare al aerului dezvoltat in colaborare cu Microban, liderul de piata al solutiilor antibacteriene, elimina mirosurile neplacute si bacteriile din interiorul cavitatii.

 

Cu o traditie indelungata in domeniul inovatiei, Whirlpool  investeste anual in cercetarea si dezvoltarea de noi tehnologii pentru a lansa pe piata cele mai eficiente aparate, in ceea ce priveste consumul de energie si tehnologie superioara. Whirlpool este una dintre putinele companii care isi eticheteaza corect produsele electrocasnice, prezentand datele corespunzatoare atat in ceea ce priveste eficienta energetica a produselor, cat si capacitatea acestora.  

 

Preturile pentru combinele frigorifice din Gama Absolute pornesc de la 2500  RON. Noile echipamente sunt disponibile pe website-ul  www.catalogwhirlpool.ro.

 

 

***

 

Despre Whirlpool EMEA si Whirlpool Corporation:

Cu o echipa de 12.000 de angajati,  puncte de vanzare in peste 30 de tari europene precum si centre de productie in sapte tari, Whirlpool EMEA este o subsidiara detinuta de Whirlpool Corporation. Lider mondial in productia si comercializarea electrocasnicelor mari, Whirlpool Corporation a avut vanzari anuale in 2010 de 18,4 miliarde de dolari, 71.000 de angajati si 67 de centre de productie si de cercetare tehnologica pe plan global. Compania produce si comercializeaza produse Whirlpool, Maytag, KitchenAid, Jenn-Air, Amana, Brastemp, Bauknecht precum si alte nume mari catre consumatori din aproape orice tara din lume. Centrul de operatiuni Whirlpool la nivel european este localizat in Comerio (VA), Italia. Pentru mai multe informatii despre companie va rugam sa vizitati site-ul www.whirlpoolcorp.com.

 

 

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la datele de mai jos:

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România