Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Chit că n-ai auzit de el, îţi spunem noi. E weberepox easy

Atunci când vine vorba de locuința noastră, fiecare detaliu contează. Căutarea și selectarea materialelor necesare în amenajare nu este tocmai o alegere ușoară. Trebuie să ții cont în special de calitatea materialelor, performanța și rezistența lor. Noi îți recomandăm chitul weberepox easy - chit epoxidic bicomponent.
Chit că n-ai auzit de el, îţi spunem noi. E weberepox easy

Noul chit weberepox easy este partenerul de încredere în lipirea și rostuirea mozaicului, cărămizilor din sticlă sau plăcilor de ceramică. Ușor de pus în operă, cu o rezistență îndelungată, weberepox easy este potrivit atât pentru amenajările din interior, cât și pentru cele din exterior. Textura cremoasă îl face mai ușor de aplicat, mai performant și mai rezistent la acțiunea chimică și traficul intens. Curățarea se realizează mult mai simplu; cu apă într-o singură trecere, diminuând rezidurile.

De la băi, dușuri, bucătării individuale sau colective, până la spitale, clinici, piscine sau industria chimică și alimentară, weberepox easy este un chit epoxidic bicomponent cu rezistență excelentă la acțiunea substanțelor chimice. Dezvoltat pentru lipirea și rostuirea plăcilor ceramice pe diferite tipuri de suport - pereți, podele, beton, suport pe bază de ciment, lemn, metal sau hidroizolație, noua soluție polivalentă marca Weber răspunde cu succes celor mai exigente cerințe.

Aplicare flexibilă. Curățare ușoară

Pe lângă proprietățile sale de impermeabilizare, weberepox easy este ușor de preparat și amestecat, datorită celor două componente de înaltă calitate: rășină epoxidică și întăritor. Se amestecă cele două componente, până când se obține o pastă netedă și omogenă fără a se dilua cu apă. Datorită consistenței sale cremoase și aditivilor speciali, soluția Weber are o bună lucrabilitate timp de o oră și 30 de minute, în condițiile unei temperaturi de minimum 20 grade.

Lipirea se face cu ajutorul unui mistrii canelate, lovind ușor plăcile după aplicare pentru a distribui materialul pe toată suprafața plăcilor ceramice. Rostuirea se face cu o gletieră de cauciuc în directie diagonala pe rosturi, netezindu-le prin îndepărtarea excesului de material. Flexibilitatea este o caracteristică importantă ce permite obținerea unei suprafețe plane și perfect finisate. Weberepox easy este recomandat pentru rosturi de 3-10 mm și pentru lipire, fiind aplicabil în strat subțire de 3 până la 5 mm. În plus, placările devin practicabile după 12 ore, până la 24 de ore.

Alături de toate aceste caracteristici, weberepox easy este ușor de curățat. Suprafața chituită se îndepărtează cu un pad abraziv umezit cu apă, iar emulsia lichidă rezultată se șterge cu un burete dur de celuloză. De asemenea, reziduurile se pot înlătura la fel de rapid, pentru ca suprafața să îndeplinească cele mai înalte standarde.

Ușor de amestecat, ușor de aplicat, ușor de curațat, cu weberepox easy proiectele iau viață mai ușor.


Chit că n-ai auzit de el, îţi spunem noi. E weberepox easy
Chit că n-ai auzit de el, îţi spunem noi. E weberepox easy
Chit că n-ai auzit de el, îţi spunem noi. E weberepox easy
Chit că n-ai auzit de el, îţi spunem noi. E weberepox easy
Chit că n-ai auzit de el, îţi spunem noi. E weberepox easy

Cu o gamă variată de culori căreia li se alătură două efecte de culoare - weber silver effect și weber gold effect - chitul epoxidic este disponibil în ambalaj de 2,5 kg și 5 kg.


*Atenţie: Culorile afişate sunt orientative. Înainte de comandarea nuanţei, vă rugăm să consultaţi paletarul de culori weberepox easy disponibil în punctele de vânzare ale partenerilor Weber.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
SAINT-GOBAIN WEBER
Lucru în România