Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

„Cer luminos”, culoarea anului 2022

Culoarea exprimă optimismul asociat cu anul 2022.

„Cer luminos”, culoarea anului 2022
Dulux

O nuanţă deschisă de albastru numită “Cer luminos” (Bright Skies) a fost aleasă de compania de vopsele Dulux culoarea anului 2022.

Potrivit reprezentanţilor companiei, Bright Skies “captează perfect optimismul şi dorinţa pentru un nou început care reprezintă starea de spirit a momentului”.

“Experienţa comună de a ne simţi blocaţi înăuntru şi o preocupare tot mai mare privind viitorul frumoasei şi, în acelaşi timp, fragilei noastre planete sunt conectate îndeaproape la Bright Skies. În acest moment oamenii vor să se simtă revitalizaţi şi să se bucure de libertăţile care le sunt redate, să privească afară şi să vină cu idei noi”, spune Marianne Shilingford, directorul creativ al Dulux Marea Britanie, pentru Dezeen.

Bright Skies a fost selectată de un grup de experţi din domenii ca design interior, modă, socio-economie şi arhitectură pentru calitatea sa de a exprima emoţii profunde, dar şi pentru flexibilitatea sa în aceste timpuri în care oamenii încearcă să se adapteze la situaţii noi privind spaţiul de lucru sau călătoriile, potrivit sursei menţionate.

“Ne aduce o foarte necesară gură de aer proapăt în spaţiile în care trăim şi muncim. Dorinţa noastra de a ne reconecta cu natura şi o mai mare apreciere pentru beneficiile pentru sănătate pe care ni le aduce faptul de a fi pur şi simplu afară ne-au îndreptat către o paletă mai apropiată de curentul biofilic în designul interior”, adaugă Marianne Shilingford.

Dulux a creat şi câteva culori complementare pentru Bright Skies, printre care nuanţe strălucitoare de verde şi de albastru, asociate la rândul lor cu natura şi cu ideea de afară.

 

„Cer luminos”, culoarea anului 2022
„Cer luminos”, culoarea anului 2022
„Cer luminos”, culoarea anului 2022
„Cer luminos”, culoarea anului 2022

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva