Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Centru pentru vizitatori realizat din containere de marfa la o ferma organica din Shanghai

Centru pentru vizitatori realizat din containere de marfa la o ferma organica din Shanghai

 

Proiectat de Playze, noua cladire de la Ferma Tony a fost gandita pentru a oferi spatiul necesar informarii si educarii oamenilor cu privire la notiunile de argicultura organica, modul in care este produsa hrana si ce inseamna sa adopte un stil de viata durabil.

 

Ferma Tony este amplasata la iesirea din oras, in partea de S-E si este cea mai mare ferma organica din zona. Drept urmare decizia de a construi Centrul pentru Vizitatori a urmat inr-un mod firesc. Cei 1060mp ai Centrului vor fi pe viitor foaierul unui nou hotel, care face parte din faza urmatoare de dezvoltare a afacerii. Modul de aranjare al containerelor creaza o serie de terase si curti exterioare umbrite reinterpretari ale tipologiilor functionale locale, perfect adaptate conditilor de clima si ambientului inconjurator.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România