Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cemacon a obtinut o crestere cu 43% a profitului operational in 2014

Cemacon a obtinut o crestere cu 43% a profitului operational in 2014

Veniturile operaționale au crescut cu 25% și au depășit dinamica cheltuielilor operaționale, conducând la o îmbunătățire puternică a profitabilității operaționale:+43%.

 

În 2014, Cemacon a atins un nivel superior al business-ului. Am consolidat compania și am pus noi baze de creștere și dezvoltare. Am reușit, ca în fiecare an, din 2010 până în prezent, să obținem creșteri spectaculoase, pe o piață de materiale de construcții care a scăzut. În 4 ani, Cemacon s-a transformat dintr-un jucător local, în cel mai inovativ și competitiv producător de blocuri ceramice la nivel național. De pe locul 8 în anul 2010 în ierarhia producatorilor de cărămizi, am urcat pe locul 3 în 2014, am crescut cifra de afaceri de la 5 milioane la 14 milioane de euro și cota de piață de la 6,7% la 17,5%.” - Liviu Stoleru, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație al Cemacon.

 

 

Implementarea procedurilor agreate pentru restructurarea creditelor a continuat conform calendarului agreat cu banca finanțatoare prin acordul din luna noiembrie 2013.

 

Întrucât restructurarea prevedea ca precondiții anumite operațiuni de capital, finalizarea acestora în decembrie 2014 a făcut posibilă înaintarea procesului de restructurare într-o nouă etapă, aceea a agreării noilor contracte de credit.

 

Odată finalizată această amplă operațiune prin semnarea contractelor cu banca, programată pentru primul trimestru din 2015, restructurarea datoriilor Cemacon va reprezenta o operațiune de referință.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CEMACON
Lucru în România