Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

CELCO sărbătorește 45 ani de activitate

Cu ocazia împlinirii a 45 de ani de activitate de la punerea în funcțiune a Fabricii de BCA din Constanța, CELCO a organizat miercuri, 6 noiembrie, un eveniment festiv la restaurantul The View din Constanța.
CELCO sărbătorește 45 ani de activitate
Alături de parteneri de afaceri, arhitecți, constructori și dezvoltatori, evenimentul s-a bucurat de prezenta cătorva personalități din administrația publică și reprezentanți cheie ai asociațiilor de profil: Decebal Făgădău - Primarul orașului Constanța, Ion Dănuț JUgănaru - Directorul General al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Claudiu Georgescu - Președintele Asociației Producătorilor de Materiale de Construcții din România, Sorin CiuluAngelescu - Președintele Asociaților Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri, Filiala Constanța, Mihai Isacov - Președintele Ordinului Arhitecților Dobrogea, Alexandru Bălan, Vicepreședintele Ordinului Arhitecților Dobrogea, Petronela Grigorescu - Președinte Filiala Dobrogea, Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din România, Constantin Buta - Directorul Departamentului Construcții din cadrul Facultății de Construcții, Universitatea Ovidius, Constanța.

Evenimentul aniversar a fost prilejul ideal pentru lansarea celui mai nou produs din familia CELCO - plăcile minerale de izolare a structurilor de beton și a zidăriilor - CELCO IZOMINERAL. Produsul unic este o soluție naturală și ecologică pentru termoizolare, care nu arde, lasă casa să respire, are performanță termică excelentă și protecție ridicată împotrivă penetrării apei.

"Toate s-au făcut cu gândul la oameni și la viitor. Pot să fiu mândru că avem o echipă de oameni tineri şi, desigur, avem şi istoria, cultura veche, pe care o reprezintă oamenii în vârstă, cei care colaborează permanent cu cei tineri. Am reușit să formăm o echipă de oameni valoroşi care au reuşit să creeze toate aceste produse pe care noi le avem astăzi pe piaţă. În timp ce foarte mulți tineri pleacă să muncească peste hotare, noi am reușit să constituim o echipă de tineri devotați companiei, care produc cu adevărat, nu doar vorbesc”, a afirmat Niculae Dușu, Președinte CA CELCO SA.

Având o tradiţie de aproape cinci decenii, CELCO nu şi-a neglijat nicio clipă angajaţii. În cadrul evenimentului au fost recompensați cu diplome și plachete de onoare mai mulți foști angajați care au participat la înființarea fabricii de BCA din Constanța și care au pus bazele întreprinderii care a devenit CELCO SA.
CELCO sărbătorește 45 ani de activitate
CELCO sărbătorește 45 ani de activitate

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CELCO
Lucru în România