Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

CELCO implineste 40 de ani si lanseaza concursul: 40 de vouchere, 40 de castigatori

CELCO implineste 40 de ani si lanseaza concursul: 40 de vouchere, 40 de castigatori

celco

 

In luna aniversara in care CELCO implineste 40 de ani, cel mai mare producator de BCA, adezivi, mortar si var din sud-estul Romaniei, organizeaza pe pagina sa oficiala de Facebook concursul “CELCO implineste 40 de ani - 40 de vouchere CELCO, 40 de castigatori”.

 

Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet, pe pagina de Facebook a companiei, site-ul www.facebook.com/Celco.ro , iar cei care se inscriu trebuie sa indeplineasca 4 conditii: sa de-a Like paginii CELCO, sa transmita prietenilor lor afisul de concurs, sa posteze o fotografie cu ei impreuna cu un produs sau o reclama CELCO si sa impartaseasca momentul sau canalul prin care au auzit pentru prima oara de CELCO.

 

Concurs CELCO 40 de ani

 

Concursul a fost gandit special sa marcheze acest moment atat de important pentru CELCO. De 40 de ani ne straduim sa raspundem cerintelor pietei cu produse de cea mai inalta calitate care sa usureze munca si viata clientilor nostri. Suntem recunoscatori pentru fidelitatea de care au dat dovada clientii nostri de-a lungul timpului. Suntem bucurosi ca dupa 40 de ani putem afirma cu incredere ca am devenit cel mai important producator de materiale de constructii din sud-estul Romaniei. Nu ne vom opri insa aici, cautam mereu noi piete de desfacere si suntem pe cale de a ne extinde gama de produse. Punem mult accent pe sustenabilitatea si durabilitatea produselor noastre si vrem sa contribuim la un viitor mai verde pentru generatiile urmatoare“, a spus Anca Elisabeta Bosinceanu, Director de Marketing.

 

Fotografiile adaugate pana inclusiv in ziua de duminica, 03 noiembrie 2013, ora 24:00, vor intra in procedura de tragere la sorti. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti folosind sistemul oferit de Random.org, luni, 04 noiembrie 2013, ora 17:00. Premiile oferite in concurs constau in 40 de vouchere in valoare de cate 40 de lei pentru achizitionarea de produse CELCO.

 

Mai multe detalii si regulamentul concursului pot fi gasite pe www.celco.ro

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CELCO
Lucru în România