Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Cel mai dulce oraș al viitorului

Suntem in prag de sarbatori, asa ca arhitectii au decis sa inlocuiasca materialele traditionale de constructie cu ceva mai de sezon. In loc de beton si otel, au folosit zahar si mirodenii pentru a construi cel mai dulce oras al viitorului: unul facut integral din turta dulce.
Cel mai dulce oraș al viitorului

Orasul-prajitura este expus la Muzeul Victoria si Albert din Londra, in cadrul unei expozitii anuale organizate de Muzeul de Arhitectura din capitala britanica intre 8 decembrie si 6 ianuarie. La proiect au contribuit arhitecti, designeri si ingineri care au primit provocarea de crea un oras al viitorului sustenabil, care sa tina cont de diversitate.

Directorul Muzeului de Arhitectura, Melissa Woolford, spune ca proiectul, realizat partial cu ajutorul unui brat robotic special conceput, "include toate tipurile diferite de constructii pe care le gasim in mod normal intr-un oras adevarat".

Astfel, au fost coapte peste 60 de structuri diferite. Orasul dispune si de un sistem de transport suspendat, cu telecabine, realizat din lemn dulce, de piste pentru biciclete si trotuare pentru pietoni facute doar din zahar. Ba gasim aici si un adapost modern pentru oamenii strazii.

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România