Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Castigatorul Mies van der Rohe Award 2015, la RIFF Bucuresti

Castigatorul Mies van der Rohe Award 2015, la RIFF Bucuresti

 

Cu acest prilej, arhitectul din Spania va sustine o prelegere la Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” (UAUIM), in data de 26 octombrie. intalnirea din cadrul programului „SHARE – meet the architect” initiat de ABplus Events si asociatia culturala PRO EVENT, in parteneriat cu UAUIM, continua seria conferintelor motivationale care ofera studentilor ocazia de a avea acces la noi informatii, valori si modele profesionale.

 

Astept cu nerabdare sa particip la conferinta RIFF din luna octombrie. Ma bucur ca pot impartasi aspecte ale celor mai noi proiecte ale biroului nostru, mai ales ale proiectului premiat recent, Filarmonica din Szczecin. Conferinta Internationala RIFF din Bucuresti ne ofera inca un prilej de clarificare si sintetizare a propriilor activitati, precum si o ocazie de a asculta alti vorbitori, intr-un dialog constructiv pe tema arhitecturii. Contactul cu lumea academica, activitatea didactica si prelegerile reprezinta pentru noi calea pentru cercetarea de calitate si ne permite sa ne filtram ideile aparute in procesul creatiei diferitelor proiecte”, a declarat arh. Alberto Veiga, Partener al biroului Estudio Veiga, castigator al Mies van der Rohe Award 2015.

 

Evenimentele realizate cu prilejul expoconferintei continua si pe 27 octombrie 2015, cu prezentari de proiecte distinse cu premii in competitii precum World Architecture Festival din Singapore, Wan Awards-Concrete in Architecture, International Architecture Award acordat de Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design, Arch Daily Building of the Year.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România