Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa S11 indeplineste cerintele eficientei energetice Platinum Level

Casa S11 indeplineste cerintele eficientei energetice Platinum Level

In suburbia Petaling Jaya, din Selangor Malaezia, o noua locuinta contemporana incearca sa depaseasca limitele conservarii si eficientei energetice prin refolosirea materialelor de constructie si reducerea amprentei de carbon. Cunoscuta drept casa S11 aceasta a fost creata de echipa ArchiCentre care s-a aliat cu constructorul Atlantic Builders pentru a duce la capat acesta provocare in vederea incadrarii cladirii in categoria Platinum conform normelor locale.

 

Casa S11 are o suprafata de 1115mp iar conceptul de la care s-a pornit cu proiectarea spatiilor a tinut cont de caracteristicile unui copac din zona tropicala. Acoperisul este mare, cu invelitoarea construita din fasii metalice reciclate si vopsite in alb, care contribuie la reducerea procentului de caldura absorbita. Izolatia folosita pentru acoperis este compusa dintr-un strat de vata minerala de 20cm imbracat pe ambele fete cu folie de aluminiu, montata astfel incat sa ramana un strat de aer ventilat intre aceasta si invelitoarea din tabla.

 

Desi spatiile locuintei sunt mari, echipa de arhitecti a gasit o metoda prin care sa reduca consumul de energie si amprenta de carbon la valorile specifice unei locuinte minimale. Prin folosirea sistemelor active, precum o serie de panouri fotovoltaice amplasata pe acoperis ce produc 5kW, casa reuseste sa genereze suficienta energie astfel incat surplusul ajunge sa fie vandut catre reteaua publica. Constructia a fost prevazuta cu o serie de mini-eoliene care in combinatie cu luminatoarele piramidale incurajeaza circulatia naturala a aerului astfel ca spatiile sunt racite/incalzite eficient. Apa menajera este tratata local, apa de ploaie este colectata si refolosita iar compostul este colectat pentru gradina din spatele curtii.

 

Mare parte din materialele utilizate la construirea acestei locuinte au fost recuperate si refolosite de la fosta locuinta din anii ’60 ce exista pe teren. Vechile tigle din beton au fost spate si folosite ca pietris, caramizile au fost curatate si acum compun peretii despartitori cu rol decorativ din zona terasei, otelul a fost vandut la atelierele locale iar lemnul de la acoperis si-a gasit o noua viata in cofrajele utilizate. Betonul, caramizile rosiatice, pardoselile din lemn masiv cu certificat FSC (Forest Stewardship Council) si tencuielile sunt in mare parte lasate aparent, fara a se interveni cu vopsea sau lac.

 

Echipa de la ArchiCentre se bucura de succes in Malaezia castigand premiul Malaysia Young Architect 2012 iar locuinta pe care au propus-o a primit premiul Futurarc Green Leadership.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ardezie Flexibila SKIN - Ocean Green, 122x61 cm
Ardezie Flexibila SKIN - Ocean Green, 122x61 cm

Ardezie Flexibila SKIN - Ocean Green, 122x61 cm

Atunci cand privesti ardezia flexibila, sentimentul pe care il ai este asemanator cu atingerea unui varf de munte datorita aspectului reliefat si a texturii naturale pe care acest material o poarta. 

Imagineaza-ti un perete intreg placate in nuanta preferata sa un semineu calduros. Tapetul din piatra naturala ia forma ideilor tale, indrazneste sa-i explorezi posibilitatile nelimitate. 

Se aplica usor pe ce vrei tu, cum vrei tu

Ardezia flexibila SKIN Ocean Green are un colorit simplu, dar usor de integrat in majoritatea spatiilor si stilurilor de amenajare. Se foloseste cu usurinta in combinatie cu diverse materiale naturale precum lemnul sau pielea in nuante inchise. Caracteristica acestei pietre naturale, precum si cea a celorlalte produse din gama tapetului din piatra naturala, este flexibilitatea, asa ca foloseste-o pe proiecte atipice, pe suprafete curbe sau pe imbracarea mobilierului din casa.


Este subtire si se aplica usor

Ardezia flexibila SKIN este un produs revolutionar care elimina orice bariera intre piatra si proprietatea de a fi maleabila. Foloseste-o pentru a imbraca un corp de mobilier, un birou, o masuta de cafea sau un dulap de bucatarie. Aplic-o pe peretii holului de trecere, pe bar, receptive sau chiar pe sezlong. Stiai ca poate fi folosita pe lampa sau pe ghiveciul de flori. 

Pasionat de do it yourself?

Invata acum cum sa montezi singur ardezia flexibila SKIN.
1.    Curata si degreseaza suprafata pe care vrei sa aplici tapetul din piatra naturala. Alege foaia dorita si masoara. 
2.    Aplica adezivul pe spatele foii cu ajutorul unui spaclu. Periaza suprafata cu o mistrie cu dinti. 
3.    Suprapune placa de SKIN pe conturul stabilit si monteaza din centru catre margini. Foloseste o rola de tapet pentru a elimina aerul de sub foaie. Lasa adezivul ardeziei flexibile sa se usuce conform instructiunilor producatorului. In cazul in care aplici SKIN pe pardoseala, ai grija sa nu calci pe aceasa. 
4.    Lipeste banda adeziva pe marginile placilor si aplica un chit de rosturi. 

    


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareAlbastru, Verde marin
Greutate MP2.02
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Info suplimentareDebitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.). Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:2.02
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN - Ocean Green 122 x 61 cm, 0.7442 MP/Placa
Description

Ardezia flexibila Ocean Green are o caracteristica aparte si anume flexibilitatea, astfel ca poate fi folosi pe proiecte atipice, pe suprafete curbe sau pe imbracarea mobilierului din casa. Ardezia se potriveste cu usurinta in orice stil de amenajare abordat si poate fi combinata cu diverse materiale naturale. 

Grosimea de 2 mm si greutatea redusa faciliteaza transportul si montajul acestui material, dar mai ales posibilitatile de utilizare, in bai, bucatarii, sufragerii, birouri, cafenele, terase acoperite si semi-acoperite, garduri sau socluri si seminee.

Ce trebuie sa stii despre montaj?
- Este la fel de important ca alegerea pietrei;
- Ardezia flexibila se transporta si se manipuleaza cu usurinta;
- Acesta piatra naturala nu necesita echipamente speciale pentru a putea fi montata;
- Pentru lipirea ardeziei, se recomanda folosirea unui adeziv elastic pe baza de polimeri, precum Soudal Fix All;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului, se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi se va aplica dupa fixarea placilor, il poti folosi pe cel de la Weber Color Comfort care vine in 30 de nuante.

Pentru un montaj corect, iti recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist. 

 Cum se intretine piatra?
- Suprafata ardeziei flexibile este la fel de dura si rezistenta ca ardezia traditionala, insa pentru a te bucura cat mai mult de ea, este important sa tinem cont de trei pasi si anume curatare, impermeabilizare si intretinere;
- Recomandam folosirea doar a produselor speciale pentru piatra naturala;
- Piatra trebuie curatata inainte de montaj si dupa; cu cat este curatata mai in profunzime inainte de montaj, cu atat impermeabilizatorul va actiona mult mai bine;
- Pentru curatare, recomandam folosirea solutiei LTP Grimex;
- Impermeabilizarea este un procedeu recomandat pentru pastrarea frumusetii pietrei, dar si a rezistentei in timp. Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Suprafata se poate impermeabiliza cu LTP Mattstone, si nu va schimba aspectul pietrei; 
- Daca vrei un aspect proaspat, poti folosi LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed, se poate folosi LTP Color Intensifier;
- Pentru curatarea dupa montaj, se foloseste LTP Grimex, iar pentru intretinerea zilnica se va folosi LTP Waxwash;
- Daca te confrunti cu petele mai dificile, se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.
 

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate redusa
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):450
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
eMAG Lungime122 cm
eMAG Latime61 cm
eMAG FormaDreptunghiular
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940340
eMAG StilPiatra
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - Silver Shine, 122 x 61 cm
Ardezie Flexibila SKIN - Silver Shine, 122 x 61 cm

Ardezie Flexibila SKIN - Silver Shine, 122 x 61 cm

Producator Ardezie | Placi Ardezie | Ardezie Flexibila | 122 x 61cm
Un produs inovator care schimba considerabil viziunea asupra pietrei naturale. Daca pana atunci piatra era un material natural brut, greoi si deloc maleabil, din acest moment se depasesc barierele si ardezia capata valente noi si cel mai important – flexibilitate. Tapetul din piatra naturala devine solutia ideala pentru suprafetele curbe, atipice.

Ardezia flexibila Silver Shine este un produs care aduce o parte din natura mai aproape de tine – prin textura sa si nuanta de gri cu o stralucire discreta. SKIN este un material la fel de durabil si rezistent ca traditionalele placi de ardezie, chiar daca are o grosime atat de mica. Gratie versatilitatii sale, Silver Shine se adapteaza oricarui stil de design si spatiu ales. 

Daca ai un proiect atipic, cu forme mai putin obisnuite, tapetul din piatra naturala este materialul ideal, fiind usor de modelat, dar si rezistenta in acelasi timp. De asemenea, ardezia flexibila creeaza o bariera perfecta impotriva umiditatii si astfel poate fi utilizata cu usurinta in spatiile umede – baie, sauna. 

Ce trebuie sa stii despre montaj?
- Pentru lipirea ardeziei se recomanda folosirea unui adeziv elastic pe baza de polimeri, precum Soudal Fix All;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor; acesta vine in 30 de nuante.

Cum se intretine tapetul din piatra naturala?
- Pentru curatare recomandam folosirea LTP Grimex;
- Impermeabilizarea este un procedeu foarte important pentru pastrarea frumusetii pietrei, dar si a rezistentei in timp. Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Suprafata se poate impermeabiliza cu LTP Mattstone, solutie care nu va schimba aspectul pietrei;
- Daca  vrei un aspect proaspat, poti folosi LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect umed se poate folosi LTP Colour Intensifier;
- Pentru curatarea dupa montaj se foloseste LTP Grimex, iar pentru intretinerea zilnica se va folosi LTP Waxwash;
- Daca te confrunti cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover. 


ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG
Ghid pentru aplicarea tapetului - sfaturi si idei


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareGri, Gri
Greutate MP2.55
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Info suplimentareFiind un produs extrem de usor livrarea se poate face prin curier (plata ramburs la primirea produsului).
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:2.55
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN Silver Shine, 122 x 61 cm, 0.7442 MP/Placa
Description

Ardezia Flexibila SKIN Silver Shinne poate fi folosita la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Acest produs are posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2kg/mp si grosime de 1-2mm de asemenea produsul are rezistenta la UV si apa (saune bai beciuri). De asemenea poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2mm are o rezistenta la socuri marita.
Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.
Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida etc.

Avantajele Ardeziei Flexibile 
100% suprafata din piatra naturala.

Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Avantajele ardeziei flexibile SKIN: - 100% suprafata din piatra naturala; - Dimensiune de 122 x 61 cm; - Ultra subtire, avand incredibila grosime de 1-2 mm; - Material ignifug; - Usurinta la montaj si manipulare; - Perfecta pentru placari interioare si exterioare; - Flexibilitate; - Aplicatii nelimitate; - Se poate monta cu usurinta pe orice suprafata (ceramica, mobila, rigips, fronturi de usi, beton); - Nu necesita echipamente speciale de montaj; - Fiecare placa de ardezie este unica; - Ardezia flexibila este mult mai usoara, dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie; - SKIN-ul creeaza o bariera perfecta contra umiditatii.

Unelte necesare montajului:
- Debitarea si decuparea se pot realiza cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular, pendular, carote, flex etc.);
- Flexibilitatea poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (se utilizeaza pistolul de caldura in jurul valorii de 400 de grade Celsius). 

Ardezia SKIN este usor de transportat si se poate aplica direct pe gresie. 

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieInterior, Exterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate Scazuta
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):570
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg119
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940357
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - Terra Red, 210 x 105 cm - Proiecte Speciale
Ardezie Flexibila SKIN - Terra Red, 210 x 105 cm - Proiecte Speciale

Ardezie Flexibila SKIN - Terra Red, 210 x 105 cm - Proiecte Speciale

Eleganta ardeziei flexibile Tan consta in culoarea relaxanta a nisipului. Cu o asemenea unitate cromatica, se poate utiliza ca fundal pentru o multitudine de decoruri, de la cele mai bogat colorate pana la cele monocrome. Baia, bucataria, sufrageria, biroul, restaurantul sau salile de sedinte sunt doar cateva dintre spatiile in care aceasta ardezie se poate folosi. In placarile exterioare o intalnim la placarea fatadelor de cladiri, a gardurilor, soclurilor sau stalpilor…In afara de rezistenta specifica pietrei naturale, aceasta ardezie flexibila SKIN (”piele” – engl.); uimieste prin marea sa maleabilitate (1-2 mm grosime), putand fi fixata pe aproape toate tipurile de suprafete, rectangulare sau curbe. Se taie extrem de usor cu ajutorul instrumentelor folosite in industria lemnului. Din multiple sale calitati, amintim rezistenta la socuri, la apa, la razele UV si este hipoalergenica. Ca orice produs din piatra naturala, trebuie impermeabilizata la anumite intervale, recomandate de specialisti.Utilitate:;Toate tipurile de ardezi flexibila SKIN comercializate de PIATRAONLINE pot fi folosite la placarile exterioare;fara nici o ranforsare.;Acest produs are posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2kg/mp si grosime de 1-2mm de asemenea produsul are rezistenta la UV si apa (saune bai beciuri). De asemenea poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2mm are o rezistenta la socuri marita.Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida etc.Avantajele Ardeziei Flexibile;100% suprafata din piatra naturala.Dimensiuni: 122 x 61 cm.Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16“) in lungime si latime.Material ignifug.Usor de manipulat si transportat.Perfecta pentru placari interioare si exterioare.Flexibilia.Aplicatii nelimitate.Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).Nu necesita echipamente speciale de montaj.Fiecare placa de ardezie este unica.Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.Acum la un pret incredibil de mic.Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii.Unelte:Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.).Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).Adeziv recomandat:Adeziv Poliuretanic: ( ex Soudal Fix all)Proprietati speciale:Extrem de usor de transportat.Este posibila aplicarea directa pe gresie.
Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareRosu, Rosu
Greutate MP1.88
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Greutate U.M:1.88
USP1Greutate redusa
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
Grosime 0.02 cm
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Color Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila SKIN
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949286801367
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Ardezie Flexibila SKIN - Tera Red, 122 x 61 cm
Ardezie Flexibila SKIN - Tera Red, 122 x 61 cm

Ardezie Flexibila SKIN - Tera Red, 122 x 61 cm

Imbraca piesele de mobilier sau decoreaza un perete intreg. Aplica pe un semineu sau pe masuta de cafea din sufragerie. Arata ca un tapet si se aplica ca un tapet, dar e piatra naturala, iar texturile sunt spectaculoase. 

E subtire si flexibila. Ia forma ideilor tale. 

Ardezia flexibila SKIN Terra Red se remarca prin culoarea puternica, indrazneata, care impreuna cu cu textura fina, confera spatiului un aspect plin de rafinament si eleganta. Este intruchiparea versatilitatii, asa ca foloseste-o in amenajarile de interior si de exterior. 

Din bloc de piatra in foaie subtire

Ce vrei sa imbraci? Un perete, un corp de mobilier, un birou, o masuta de cafea sau un dulap de bucatarie? Un hol de trecere, un bar, o receptive sau un sezlong? Poate chiar o lampa sau un ghiveci de flori, totul incepe cu o idee. Care e ideea ta?

Tapetul din piatra naturala este usor si se monteaza la fel de usor

Urmareste pasii si fa-ti din casa un ACASA.

1.    Alege adezivul (este recomandat cel din gama Soudal Fix All);
2.    Acopera suprafata suport in proportie de 100% cu adeziv folosind pistolul sau o gletiera cu dinti mici;
3.    Lipeste placa pe suprafata marcata dinainte;
4.    Elimina aerul de sub foaie folosind un trafalet cu rola de cauciuc;
5.    Curata rapid resturile de adeziv de pe marginile foii. 

Masoara, taie, fixeaza, lipeste. Dar nu uita sa ai un plan inainte sa te apuci!
 


 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareRosu, Rosu
Greutate MP1.88
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Info suplimentareFiind un produs extrem de usor livrarea se poate face prin curier (plata ramburs la primirea produsului).
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:1.88
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN Tera Red 122 x 61 cm, 0.7442 MP/Placa
Description

Utilitate:
Ardezia Flexibila SKIN poate fi folosita la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Acest produs are posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2kg/mp si grosime de 1-2mm de asemenea produsul are rezistenta la UV si apa (saune bai beciuri). De asemenea poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2mm are o rezistenta la socuri marita.
Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.
Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida etc.

Avantajele Ardeziei Flexibile 
100% suprafata din piatra naturala.

Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16“) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibilia.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.
Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii.

Unelte:
Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.).
Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).

Adezivi recomandati:
Adeziv Poliuretanic (Soudal Fix All 280ml - 1tub = 1mp)

Proprietati speciale:
Extrem de usor de transportat.
Este posibila aplicarea directa pe gresie.

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate Scazuta
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):420
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940043
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - Jeera Green, 122 x 61cm
Ardezie Flexibila SKIN - Jeera Green, 122 x 61cm

Ardezie Flexibila SKIN - Jeera Green, 122 x 61cm

Ardezia flexibila din gama SKIN este un produs complet nou si inovator in materie de amenajari, un material care depaseste orice bariera dintre arhitectura si piatra. Acest produs absolut spectaculos este obtinut din ardezie, remarcandu-se prin flexibilitatea sa obtinuta prin intermediul tehnologiei germane. Desi este un material asupra caruia se intervine, suprafata ardeziei SKIN este din piatra naturala 100%.

Ardezia flexibila Jeera Green este definita de nuanta de gri eleganta si textura impresionanta care, impreuna, confera un plus de rafinament spatiului. O frumusete naturala care poate deveni fundalul oricarui spatiu, aducand o amprenta personala si unica. Foile de ardezie – tapetul de piatra – sunt ideale pentru placarile verticale de interior, dar si de exterior sau imbracarea pieselor de mobilier.

Desi au o grosime de aproximativ 1.5-3 mm si o greutate redusa, foile din piatra naturala sunt la fel de rezistente si dure ca placile traditionale de ardezie. Tapetul din piatra naturala are o un numar insemnat de intrebuintari. Pentru proiectele de amenajare interioara o putem folosi pentru placari verticale sau orizontale, trepte, bai si dusuri, blaturi, obiecte sanitare (chiuvete sau vase de toaleta), seminee. La exterior, ardezia se intalneste la placari de pereti, socluri, garduri si acoperisuri.

Ce trebuie sa stii despre montajul tapetului din piatra naturala?
- Este la fel de important ca alegerea pietrei;
- Ardezia flexibila este un material usor de transportat si manipulat;
- Nu necesita echipamente speciale pentru montaj;
- Pentru lipirea ardeziei se recomanda folosirea unui adeziv elastic pe baza de polimeri, precum Soudal Fix All;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor; acesta vine in 30 de nuante.

Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist.

Cum se intretine piatra?
- Suprafata tapetului din piatra naturala este la fel de dura si rezistenta ca ardezia traditionala, insa pentru a te bucura cat mai mult de ea tinem cont de 3 pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
- Recomandam folosirea doar a produselor speciale pentru piatra naturala;
- Piatra trebuie curatata inainte de montaj si dupa; cu cat este curatata mai in profunzime inainte de montaj, cu atat impermeabilizatorul va actiona mult mai bine;
- Pentru curatare recomandam folosirea LTP Grimex;
- Impermeabilizarea tapetului din piatra naturala este un procedeu foarte important pentru pastrarea frumusetii pietrei, dar si a rezistentei in timp
Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Suprafata se poate impermeabiliza cu LTP Mattstone, si nu va schimba aspectul pietrei; daca  vrei un aspect proaspat puteti folosi LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed se poate folosi LTP Colour Intensifier;
- Pentru curatarea dupa montaj se foloseste LTP Grimex, iar pentru intretinerea zilnica se va folosi LTP Waxwash;
- Daca va confruntati cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Ghid pentru aplicarea tapetului - sfaturi si idei

Ce sa faci cu mobila veche: +5 idei de placare ca sa nu o arunci


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareVerde, Verde
Greutate MP2.02
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:2.02
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN Jeera Green 122 x 61 cm, 0.7442 MP/Placa
Description

Ardezia Flexibila SKIN Jerra Green poate fi folosita la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Acest produs are posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2kg/mp si grosime de 1-2mm de asemenea produsul are rezistenta la UV si apa (saune bai beciuri). De asemenea poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2mm are o rezistenta la socuri marita.
Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.
Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida etc.

Avantajele Ardeziei Flexibile 
100% suprafata din piatra naturala.

Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16“) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibilia.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.
Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii.

Necesar pentru montaj:
Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.).
Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).

Adeziv recomandat:
Adeziv Soudal Fix All 280ml - 1tub = 1mp

Proprietati speciale:
Extrem de usor de transportat.
Este posibila aplicarea directa pe gresie.

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate Scazuta
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):480
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg119
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940173
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - Tan, 122 x 61 cm
Ardezie Flexibila SKIN - Tan, 122 x 61 cm

Ardezie Flexibila SKIN - Tan, 122 x 61 cm

Tapetul de piatra sau ardezia flexibila este un produs revolutionar obtinut din blocurile de piatra naturala, cu ajutorul tehnologiei germane. Foile de ardezie pastreaza in textura si nuanta lor, frumusetea eleganta a pietrei, aducand in proiectele tale o parte din natura. Un material care depaseste orice bariera si confera pietrei naturale o noua valenta – flexibilitatea.

Ardezia flexibila Tan este un produs al carei eleganta nu poate fi depasita. Textura sa fina ca a nisipului si culoarea calda ii confera acestui material rafinament, iar modelul regasit pe placile de ardezie nu poate fi reprodus, ceea ce ii aduce unicitate. Acest produs este ideal pentru a crea un fundal relaxant in spatiile dorite. SKIN Tan se poate folosi si pentru placarile verticale exterioare precum fatadele cladirilor, socluri sau chiar stalpi. 

In afara de rezistenta specifica pietrei naturale, ardezie flexibila SKIN se remarca prin maleabilitate (1.5-3 mm grosime) si poate fi utilizata pe aproape toate tipurile de suprafete, rectangulare sau curbe. Baia, bucataria, sufrageria, biroul, restaurantul sau salile de sedinte sunt doar cateva dintre spatiile in care ardezia flexibila poate fi utilizata.

Ce trebuie sa stii despre montajul tapetului din piatra naturala?
- Pentru lipirea ardeziei se recomanda folosirea unui adeziv elastic pe baza de polimeri, precum Soudal Fix All;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor; acesta vine in 30 de nuante.

Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum se intretine piatra?
- Pentru curatare recomandam folosirea LTP Grimex;
- Impermeabilizarea tapetului din piatra naturala este un procedeu foarte important pentru pastrarea frumusetii pietrei, dar si a rezistentei in timp;
- Suprafata se poate impermeabiliza cu LTP Mattstone, si nu va schimba aspectul pietrei;
- Daca  vrei un aspect proaspat poti folosi LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed se poate folosi LTP Colour Intensifier;
- Pentru intretinerea zilnica a tapetului din piatra naturala se va folosi LTP Waxwash;
- Daca te confrunti cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Tendinte 2020 Amenajarea birourilor

Cum amenajez un living: ghid de la A la Z


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareRosu, Rosu
Greutate MP1.88
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Info suplimentareDebitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.). Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:1.88
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN - Tan 122 x 61 cm, 0.7442 mp/Placa
Description

Tapetul din piatra naturala sau ardezia flexibila SKIN este un produs ce a fost obtinut din blocurile de piatra naturala, cu ajutorul tehnologiei germane. Textura si culoarea calda a pietrei, confera acestui material rafinament. SKIN Tan se poate folosi si pentru placarile verticale exterioare, precum fatadele cladirilor, socluri sau chiar stalpi. 

Ardezia flexibila SKIN se remarca prin maleabilitate si se poate folosi pe aproape toate tipurile de suprafete, rectangulare sau curbe. Se poate folosi in spatiile rezidentiale, precum baia, bucataria, sufrageria, biroul, dar si in spatii publice precum restaurantele sau salile de sedinte. 

Cum se monteaza:
- Se recomanda apelarea la ajutorul specialistilor;
- Nu necesita echipamente speciale pentru montaj;
- Se recomanda folosirea unui adeziv elastic pe baza de polimeri;
- Suprafata trebuie sa fie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului, se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi se va aplica dupa fixarea placilor.

Intretinerea ardeziei este foarte importanta:
- Sunt necesari trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
- Pasii intotdeauna se realizeaza in aceasta ordine, folosind produse destinate special pietrei;
- Impermeabilizarea este un procedeu foarte important pentru pastrarea frumusetii pietrei, dar si a rezistentei in timp;
- Impermeabilizarea face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor.


 

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate redusa
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):420
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940364
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - Auburn, 122x61cm
Ardezie Flexibila SKIN - Auburn, 122x61cm

Ardezie Flexibila SKIN - Auburn, 122x61cm

Uita tot ce stiai despre piatra naturala. E dura. E rece. E grea. Si se monteaza dificil. Dar daca ti-am spune ca inovatia inseamna 2 mm grosime? Daca ti-am spune ca piatra e acum flexibila? Pregateste-te sa descoperi spectaculoase idei de design interior si amenajari inteligente. 

Zero limite si un infinit de posibilitati

Ardezia flexibila SKIN Auburn este un material plin de surprize, cu un colorit incantator in nuante aramii care aduce vibratie spatiului, usor de integrat in orice stil de amenajare si spatiu. Avand accente subtile metalice, ”tapetul din piatra naturala” capata o noua valenta si anume flexibilitatea. 

Stiai ca poti aplica tapetul din piatra naturala pe orice suprafata?


Ardezia flexibila are nenumarate posibilitati de aplicare, de la pereti, pana la diferite piese de mobilier. Ce vrei sa imbraci? Un birou, o masuta de cafea sau un dulap din bucatarie? Un hol de trecere, un bar, o receptive sau un sezlong? Afla ca o poti aplica chiar si pe o lampa sau un ghiveci de flori. 

Din bloc de piatra, in foaie subtire

Ardezia flexibila SKIN se monteaza usor, atat timp cat urmezi pasii: 
1.    Curata si degreseaza suprafata pe care aplici tapetul din piatra naturala. Masoara suprafata si foaia dorita. 
2.    Aplica adezivul pe spatele foii cu ajutorul unui spaclu. Suprafata se periaza cu o mistrie cu dinti;
3.    Suprapune foaia de SKIN pe conturul stabilit si minteaza foaia de SKIN din centru catre margini (indeparteaza excesul de adeziv cu o carpa umeda);
4.    Elimina aerul de sub foaie folosind o rola de tapet. Lasa adezivul ardeziei flexibila sa se usuce conform instructiunilor;
5.    Lipeste banda adeziva pe marginile placilor de SKIN si aplica un chit de rosturi. Chitul se lasa la uscat timp de 24 de ore. 

Spor la montat!
 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareRosu, Rosu
Greutate MP2.02
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:2.02
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN - Auburn 122 x 61 cm, 0.7442 mp/Placa
Description

Uita tot ce stiai despre piatra naturala. E dura. E rece. E grea. Si se monteaza dificil. Dar daca ti-am spune ca inovatia inseamna 2 mm grosime? Daca ti-am spune ca piatra e acum flexibila? Pregateste-te sa descoperi spectaculoase idei de design interior si amenajari inteligente. 

Ardezia flexibila SKIN Auburn este un material plin de surprize, cu un colorit incantator in nuante aramii care aduce vibratie spatiului, usor de integrat in orice stil de amenajare si spatiu. Avand accente subtile metalice, ”tapetul din piatra naturala” capata o noua valenta si anume flexibilitatea. 

Stiai ca poti aplica SKIN pe orice suprafata?

Ardezia flexibila are nenumarate posibilitati de aplicare, de la pereti, pana la diferite piese de mobilier. Ce vrei sa imbraci? Un birou, o masuta de cafea sau un dulap din bucatarie? Un hol de trecere, un bar, o receptive sau un sezlong? Afla ca o poti aplica chiar si pe o lampa sau un ghiveci de flori. 

Din bloc de piatra, in foaie subtire

Ardezia flexibila SKIN se monteaza usor, atat timp cat urmezi pasii: 
1. Curata si degreseaza suprafata pe care aplici SKIN. Masoara suprafata si foaia dorita. 
2. Aplica adezivul pe spatele foii cu ajutorul unui spaclu. Suprafata se periaza cu o mistrie cu dinti;
3. Suprapune foaia de SKIN pe conturul stabilit si minteaza foaia de SKIN din centru catre margini (indeparteaza excesul de adeziv cu o carpa umeda);
4. Elimina aerul de sub foaie folosind o rola de tapet. Lasa adezivul ardeziei flexibila sa se usuce conform instructiunilor;
5. Lipeste banda adeziva pe marginile placilor de SKIN si aplica un chit de rosturi. Chitul se lasa la uscat timp de 24 de ore. 

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate Scazuta
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):450
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg124.95
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940180
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.