Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa realizata din containere in Verona

Casa realizata din containere in VeronaAceasta structura realizata din containere a fost expusa la inceputul acestei luni la Abitare il Tempo din Verona, Italia. Arhitectii, Studio Astori De Ponti Associati, au folosit containere abandonate pentru a construi o casa care are menirea de a "propune un punct de plecare alternativ pentru reflectie," spre deosebire de "o solutie definitiva si absoluta la problema durabilitatii."Este obisnuita expunerea suprafetelor interioare si exterioare ale containerelor probabil pentru a spune o poveste despre refolosire sau de a face un fel de element industrial. Asta s-a facut aici cu un oarecare succes, dar cine stie cum va arata casa in lumina zilei.

Structura de 140 de metri patrati, denumita in continuare meno6 + UNA, se intinde pe doua niveluri si a fost construit cu sase containere de transport maritim.

DuPont a pus la dispozitie mai multe produse in cadrul prezentarii incluzand Tyvek HomeWrap, suprafete Corian, suprafete Zodiaq, panouri Energain, geosinteticeTypar, geotextile Plantex, si o noua linie de acoperisuri fotovoltaice integrate.Mai multe informatii gasiti aici: http://www.jetsongreen.com

 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România