Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Casa Pittwater isi cauta racoarea in anvelopanta compusa din obloane rabatabile

Casa Pittwater isi cauta racoarea in anvelopanta compusa din obloane rabatabile

 

Echipa de la biroul Andrew Burges Architects a decis sa finiseze exteriorul constructiei in piatra si lemn, obloanele mobile permitand membrilor familiei sa isi regleze gradul de umbrire si de izolare pe tot parcursul zilei in functie de nevoi.

 

Organizarea spatiala interioara a generat o serie de pavilioane, unul care se deschide spre plaja si altul care are vedere spre strada, amplasat in partea din fata a casei.

 

Fiecare parte are o legatura cu o incapere centrala, spatioasa datorita inaltimii duble de nivel care adaposteste spatiile de zi: bucataria si locul de luat masa. Datorita pozitiei si a functiunilor, acest spatiu actioneaza ca un element de legatura intre cele doua pavilioane si intre membrii familiei.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva