Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Care sunt cele mai eficiente încălzitoare pentru terasă?

Anotimpul rece vine cu temperaturi scazute, ce ne impiedica sa ne bucuram de hobby-urile noastre preferate. Totusi, exista solutii ingenioase care sa ne permita sa petrecem timp pe terasa sau chiar in foisor.

Care sunt cele mai eficiente încălzitoare pentru terasă?

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, sistemele de incalzire au devenit din ce in ce mai performate, ceea ce inseamna ca reusesc sa faca fata cu brio cerintelor noastre.

Principalul criteriu de diferentiere al incalzitoarelor are la baza sursa de energie folosita pentru a degaja caldura.

Incalzitoarele de terasa cele mai cunoscute sunt fie cele electrice, fie cele pe gaz, ce se bucura de o larga raspandire in toate colturile lumii.

In ultimii ani, tot mai multe persoane au optat pentru incalzitoarele ce functioneaza pe baza de curent electric, datorita randamentului lor.

Printre avantajele evidente ale acestor tipuri de dispozitive se numara si modul de utilizare facil. Tot ce trebuie sa facem este sa conectam sistemul la o sursa de energie electrica, iar mai apoi putem sa setam intensitatea cu care sa genereze caldura.

Ideala este si amplasarea unui aparat de incalzire electric, tot ce trebuie sa facem este sa il asezam in apropierea prizei, fara a fi necesara o instalatie complexa, precum in cazul dispozitivelor pe gaz.

Nu este necesara interventia unei persoane calificate pentru punerea in functiune a incalzitoarelor de terasa.

Chiar si cand vine vorba de balconul unui apartament, pentru a crea o atmosfera placuta, indiferent de sezon, achizitionarea unui sistem de incalzire se dovedeste a fi o alegere foarte buna. Nu ocupa mult spatiu, este usor de mutat si nici nu polueaza mediul, prin emisii de carbon.

Cel mai bine este sa alegem sistemul de incalzire si in functie de suprafata, pentru a fi siguri ca face fata din punct de vedere al randamentului. Exista sisteme cu o putere calorica mai mare, dar si sisteme folosite pentru dimensiuni mai mici.

Prin urmare, se bucura de o mare apreciere sistemele de incalzire pe baza de curent electric, atat datorita raportului calitate-pret, dar mai ales datorita modului foarte simplu de functionare si a intretinerii foarte usoare, comparativ cu sistemele de incalzire pe lemne, ce au nevoie de o atentie speciala.

Articol scris de
QUICKSMART