Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Caramida antichizata sau un design modern?

Caramida antichizata sau un design modern?

 

Persoanelor visatoare si romantice li se potriveste foarte bine stilul antichizat. Caramida cu aspect rugos de pe pereti, mobilierul din lemn masiv si draperiile lungi de la geamuri, sunt un decor perfect pentru iubitorii stilului.

 

Pentru a crea un decor de poveste, Brikston ne pune la dispozitie caramida aparenta klinker antichizata. Caracterizata printr-o gama variata de nuante, caramida antichizata confera interiorului oricarei incaperi caldura, romantism si liniste.

 

Acest stil, nu este recomandat insa incaperilor de dimensiuni mici, in care spatiul este limitat, doarece va crea impresia de spatiu aglomerat.Caramida antichizata este recomandata in spatiile mari, cum sunt vilele sau casele.

 

Daca sunteti persoane energice, pline de viata, stilul modern este cel care va caraterizeaza. Caramida moderna se preteaza foarte bine la interior indiferent de cat de mare sau mic este spatiul. Gama de culori de caramida aparenta klinker moderna Brikston este variata si puteti opta atat pentru culori inchise, cum este negru, cat si pentru culori deschise, vesele, care inspira energie si entuziasm.

 

 

Obiectul este ascuns

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva