Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Campanie de informare tehnica - Cos de fum acum!

Campanie de informare tehnica  - Cos de fum acum!

effe1

 

Scopul acestei campanii este de-a reaminti ca UN COS DE FUM este MAI ECONOMIC, MAI EFICIENT si MAI FRUMOS daca este MONTAT IN MOMENTUL CONSTRUCTIEI CLADIRII!

In propriul camin, multi au dorinta de a beneficia de confortul termic si estetic pe care il dau un semineu sau o soba. Poate aparea si necesitatea de a instala o soba cu functionare pe peleti, o centrala pe lemne sau un alt aparat in vederea integrarii sau inlocuirii altor surse de caldura. Aceste exigente, care se manifesta deseori dupa terminarea constructiei, comporta folosirea obligatorie a unui cos de fum.

Reiese imediat importanta de a prevedea cosul de fum din momentul proiectarii cladirii. Daca acesta trebuie amplasat ulterior, solutiile posibile sunt improvizate, inestetice si costisitoare. Amplasarea cosului aproape de coama este un lucru foarte simplu de facut in momentul constructiei cladirii si rezultatul estetic este placut. Unul amplasat ulterior langa streasina prezinta probleme tehnice la montaj si exploatare precum si o estetica necorespunzatoare. Motivul principal este ca terminalul cosului trebuie sa ajunga la nivelul coamei, in afara zonei de refulare unde tirajul este ingradit.

Prevederea cosului din constructie ofera posibilitatea instalarii unui aparat intr-un moment ulterior, fara probleme. Folosind din constructie Cosul de Fum Ceramic effe2 , cel mai competitiv cos certificat CE, imobilizarea financiara este redusa, iar cresterea valorii imobilului este considerabila, intrucat scuteste beneficiarii de preocuparile si de riscurile conexe improvizatiilor. In plus, valoarea estetica a terminalului brevetat effe2 nu este deloc de neglijat....
effe2

effefooter

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva