Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Camere fara perdele.. la propriu!

Camere fara perdele.. la propriu!

 

Desigur ca exista si anumite lucruri de care trebuie sa tineti cont, daca va numarati printre cei din a doua categorie. De exemplu, o camera ce beneficiaza de o cantitate considerabila de lumina naturala pe timpul zilei ar putea deveni un spatiu mai putin confortabil daca nu ati filtra lumina macar cu ajutorul unei perdele. Mai mult, pe timpul verii temperaturile ridicate v-ar putea de asemenea aduce un disconfort major. Asadar, pozitionarea apartamentului/ casei este foarte importanta.

 

In plus, daca v-ati decis sa renuntati la perdele poate inseamna ca nu va deranjeaza incaperile cu un nivel mai scazut de intimitate. Cu toate acestea, vegetatia va poate ajuta sa obtineti nu doar o priveliste imbunatita, ci si o casa in care privirile patrund mai greu, deci mai sigura si mai protejata; va puteti considera norocosi daca aveti in dreptul ferestrelor cativa copaci inalti.

 

Ce parere aveti despre camerele fara perdele? Indiferent daca priviti draperiile, perdelele sau jaluzelele ca pe o necesitate sau le considerati doar o optiune , asteptam parerile si fotografiile dumneavoastra in rubrica de mai jos.

 

 

 

Surse foto: www.apartmenttherapy.com, www.brit.co.

 

 

Redactat de: Claudia Gorunescu

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România