Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Came lansează opțiunea de comandă de automatizări cu ajutorul Selectorului Bluetooth

Soluțiile de comandă de automatizări Came devin mai simple și mai ușor de accesat de către utilizatori.
Came lansează opțiunea de comandă de automatizări cu ajutorul Selectorului Bluetooth

Came facilitează controlul automatizar, introducând pe piața din România, Selectorul Bluetooth, care este o opțiune avansată a sistemului SEL DIGITAL, prin intermediul căruia pot fi lansate rapid și eficient comenzi de automatizări. De acum, comenzile de soluții de automatizări Came se dau cu ajutorul acestei aplicații inteligente, prin Bluetooth.

Întregul sistemul SEL DIGITAL se distinge prin tehnologia de ultimă oră, care inglobează multiple opțiuni de automatizare pentru intrări rezidențiale și industriale, iar noutatea sistemului, Selectorul Bluetooth, se utilizează cu aplicația CAME AUTOMATIONBT, gratuită pentru sistemele IOS și Android.

Această aplicație se instalează pe telefon sau tabletă, care are bluetooth, și se conectează cu Selectorul. Acesta din urmă dă comanda de echipamente Came. Cu o interfață intuitivă și prietenoasă, Selectorul Bluetooth reprezintă o modalitate foarte practică și eficientă prin care utilizatorul gestionează comenzile de automatizări.

Acesta vine cu un design nou, atractiv și cu o tehnologie avansată. Datorită faptului că poate fi operat cu ușurință direct de pe telefonul mobil sau de pe tabletă prin conexiune bluetooth, kit-urile de automatizări Came pentru intrările industriale sau rezidențiate pot fi comandate facil.

Toate dispozitivele Bluetooth au o lumină de fundal de culoare albastră și design-ul carcasei pe culoare gri. Sunt disponibile modele cu montarea pe suprafață plană sau încastrate.

Selectorul Bluetooth este disponibil în trei versiuni:

• Modelul SL-0210 este disponibil pentru 15 utilizatori
• Modelul SL-0240 este disponibil pentru 50 utilizatori
• Modelul SL-0250 este disponibil 250 utilizatori

Vă invităm să ne contactați pe site-ul www.cameromania.com, pentru mai multe informații despre cum funcționează această soluție avansată de comenzi de automatizări prin Bluetoth!

Came lansează opțiunea de comandă de automatizări cu ajutorul Selectorului Bluetooth
Came lansează opțiunea de comandă de automatizări cu ajutorul Selectorului Bluetooth

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
KADRA