Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Business-ul Cemacon a crescut in 2015 cu 24% si de trei ori de la momentul inceperii restructurarii

Business-ul Cemacon a crescut in 2015 cu 24% si de trei ori de la momentul inceperii

- Crestere cu 26% a vanzarilor nete la 12 luni;

- Profit operational (EBITDA-R) in crestere cu 27%;

- Profit net de 13,29 milioane lei in 2015;

 

In 2015, piata constructiilor si-a mentinut cresterea: volumul lucrarilor de constructii a crescut cu peste 10% in primele 10 luni ale anului fata de aceeasi perioada a anului anterior, constructiile rezidentiale avand un avans de 12%, conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica. Piata materialelor de zidarie a avut premise de crestere, atat datorita cererii de locuinte, cat si finantarii devenite mai accesibila. Pentru producatorii de blocuri ceramice, piata a fost mai activa din punct de vedere comercial, principalul obiectiv fiind cresterea cotelor de piata.

 

In 2016, Cemacon isi propune cresterea cifrei de afaceri cu minimum 10%, consolidarea cotei de piata, valorificarea activelor neproductive detinute, continuarea strategiei de imbunatatire a portofoliului si a ofertei comerciale.

 

 

Despre Cemacon

CEMACON SA este al doilea mare producator de sisteme de zidarii ceramice din Romania si unul dintre liderii pietei din Transilvania. Compania opereaza cea mai moderna si mai mare capacitate de productie din Romania cu produse de calitate premium obtinute la costuri de productie foarte competitive.

CEMACON SA este companie listata la Bursa de Valori Bucuresti si detinuta, preponderent, de actionari institutionali, fonduri de investitii romanesti si straine; managementul companiei este unul profesionist, independent si cu puternica expertiza de sector.

 

 


Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CEMACON