Bucataria - cu ce o utilezi pentru ca standardele de confort, siguranta si design sa fie optime? Afla aici!

Ti-a placut acest articol? Adauga-l la favorite, pentru a-l regasi usor in lista de continut preferat din contul tau!
Publicat de SpatiulConstruit.ro, la

 

 

Cuptoare

Bucataria fara cuptor nu ar mai fi bucatarie. Inima casei se tine cu mirosul de mancare gatita, si cu povestile spuse langa un cuptor incins, intr-o atmosfera calda si confortabila.

 

 

Plite

Insa desigur ca nu toata mancarea se prepara la cuptor. Plitele sunt ideale atunci cand timpul nu iti permite sa pregatesti ceva la cuptor.

 

 

Masini de spalat vase

Te-ai bucurat de o masa minunata alaturi de cei dragi, dar la final numarul farfuriilor si al tacamurilor murdare iti poate sterge usor zambetul de pe fata. Economiseste timp si foloseste o masina de spalat vase!

 

 

Baterii de bucatarie

Cum e cuptorul, asa e si chiuveta intr-o bucatarie - fara ea nu se poate. Asadar, bateriile de bucatarie sunt esentiale.

 

 

Frigidere

Acum ca ai facut curat si ca mancarea ramasa s-a racit, trebuie sa o pastrezi in conditii optime pentru data viitoare. Stii, desigur, care este solutia - un frigider de calitate.

 

 

Prize, intrerupatoare

Ultima idee, dar nu cea din urma - cum te vei folosi de toate produsele prezentate mai sus daca nu vei avea un numar suficient de prize si intrerupatoare? Gandeste-te dinainte unde le vei amplasa si ai grija ca firele raspandite pe jos sa nu devina un pericol.

 

Exista si varianta practica a prizelor incorporabile in mobilierul de bucatarie.

 

 

Surse foto:
www.housebeautiful.com
Alte informaţii relevante
Aparataj electric Gama include rame in diverse culori pentru a monta de la 2 la 5 produse intr-o rama comuna.
  • fără documentaţii
Aparataj electric
Marca:
ROYAL
Aparataj electric - Prize, intrerupatoare BIS va ofera o gama variata de intrerupator aplicat, comutator aplicat, intrerupator iluminat aplicat comutator iluminat aplicat, priza schuko aplicata IP 20, priza dubla schuko aplicata.
  • fără documentaţii
Aparataj electric - Prize, intrerupatoare
Marca:
BIS
Aparataj electric  ESPERIA va ofera o gama de aparataj electric cu o gama variata de culori si multiple posibilitati de combinare, caracterizat printr-o calitate ridicata.
  • fără documentaţii
Aparataj electric
Marca:
ESPERIA
Ce parere ai? Logheaza-te ca sa poti comenta:
Timp de incarcare pagina: 0.631 sec sql:0.000 sql cache:true