Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Bosco Verticale din Milano, prima padure pe verticala aproape gata

Bosco Verticale din Milano, prima padure pe verticala aproape gata

Bosco Verticale este o noua suprastructura menita sa aduca prima padure verticala in orasul Milano. Desi la inceput erau multi sceptici in privinta posibilitatilor tehnice de a realiza acest proiect, Boeri Studio ne convinge ca acesta nu este o fantezie pentru ca lucrarile sunt aproape gata. Cele doua turnuri ale complexului au fost finalizate si incepand cu aprilie anul trecut echipele de specialisti au inceput sa instaleze/planteze copacii pe structurile respective. Desi lucrarile au fost incetinite de conditiile meteo din ultimele luni, se preconizeaza ca acestea vor fi reluate la capacitate maxima pentru a respecta termenul de dare in functiune.

 

Pentru ca orasul Milano este unul dintre cele mai poluate la nivel mondial, proiectul Bosco Verticale a fost conceput pentru a echilibra balanta spatiilor verzi care au pierdut teren in urma procesului intens de urbanizare. Proiectul consta din doua volume turn care vor avea sisteme fotovoltaice integrate si copaci plantati pe fatade. Plantele vor ajuta la captarea dioxidului de carbon si a prafului din aer, reducand astfel nevoia folosirii sistemelor de climatizare si efectul de insula de caldura – in special pe timpul verii cand temperaturile pot ajunge la 40grC.

 

Cele doua turnuri au o inaltime de 80m respectiv 112m si impreuna au capacitatea de a sustine 480 de copaci medii si mari, 250 de copaci mici, 11000 de plante pitice si 5000 de arbusti ceea ce echivaleaza cu 1hectar de padure. Speciile de copaci au fost alese in functie de locul pe care il vor ocupa pe fatadele cladirilor si a fost nevoie de aproximativ doi ani de lucru impreuna cu botanistii pentru a face selectia. Plantele folosite in proiect au fost special crescute pentru a se aclimatiza treptat cu conditiile mediului in care vor trai.

 

Avand in vedere lipsa spatiilor verzi din oras, mediul nu permite sustinerea biodiversitatii. Noile elemente vegetale vor crea un eco-sistem urban capabil sa atraga si sa sustina diverse specii de pasari si insecte.

 

Un alt element impresionant al acestui proiect este cresterea de doar 5% a costurilor de constructie fata de o cladire turn obisnuita. Structurile vor crea un precedent nu numai pentru investitiile imobiliare ulterioare ale orasului Milano dar si pentru alte orase care au suferit de pe urma procesului de urbanizare. Conceptul inovator asigura un model viabil pentru re-impadurire in interiorul metropolelor.

 

 

Mai multe informatii gasiti pe: http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Travertin Classic Scapitat, 7.5 cm x LL x 2.2 cm
Travertin Classic Scapitat, 7.5 cm x LL x 2.2 cm

Travertin Classic Scapitat, 7.5 cm x LL x 2.2 cm

 

Domenii de Utilizare:

Travertin Classic se recomanda pentru proiecte de amenajare interioara si exterioara, placari orizontale si verticale. O piatra naturala cu aspect linistit, travertin classic imprima relaxare proiectului de amenajare si este perfect pentru placare gard, placare soclu, placare fatada.

 

Avantaje:

  • utilizare ca travertin pardoseala in proiecte de amenajare interior si exterior
  • placare la exterior pe terase, intrari, socluri si garduri

Caracteristici:

Travertinul este o roca sedimentara, cu continut majoritar de calcar. Definita de porozitate, travertinul apare ca urmare a unor indelungate procese de erodare, depunere, compactare si cimentare a micilor particule, alaturi de fosile de plante si animale. Travertinul este sensibil la actiunea acizilor si prezinta rezistenta medie fata de solicitarile mecanice si abraziune.


Caracteristici principale:

  • densitate: 2 440 kg/m³
  • absorbtie apa: 2.6 %
  • rezistenta la incovoiere: 13 MPa
  • rezistenta la abraziune: medie
  • duritatea (scala Mohs): 3-4

Tipuri Constructive:

Travertinul Classic se livreaza cu dimensiunile 7.5 cm x LL x 2.2 cm, finisaj scapitat.

 

Montaj Travertin Pardoseala:

Pentru montajul de travertin pardoseala se recomanda tehnologia “prin pieptanare”. Aceasta implica adeziv aplicat cu gletiera, atat pe substrat, cat si pe spatele placii. Se recomanda utilizarea adezivilor pe baza de ciment (ex: Weber Marmo Plus), iar montajul se poate face cu sau fara rosturi.

 

Intretinere:

Operatiunile de intretinere includ cei 3 pasi esentiali: curatare, impermeabilizare si intretinere. Se recomanda utilizarea detergentilor alcalini (LTP Grimex, LTP Power Stripper) urmata de aplicarea impermeabilizantilor LTP Colour Intensifier, LTP Mattstone, LTP Grout&Tile Protector sau LTP Mattstone h1O pe suprafetele curatate anterior.  Pentru intretinere, folositi LTP Stonewash si LTP Waxwash.


Specificatii:
FinisajScapitat , Scapitat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP57.8
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:7.5 cm x LL
Greutate U.M:57.8
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Usor de montat
USP2Versatil
USP3Elegant
Grosime 2.2 cm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):808
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Rigips
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePiatra decorativa
EAN5949087946816
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu7.5 cm x LL x 2.2 cm
Unitate de masura de livrareMP
Unitate de măsură pentru comandaMP
Travertin Classic Scapitat, 10 cm x LL x 2.2 cm
Travertin Classic Scapitat, 10 cm x LL x 2.2 cm

Travertin Classic Scapitat, 10 cm x LL x 2.2 cm

Astazi ne bucuram, deoarece furnizam clientiilor nostri cel mai deschis si calitativ Travertin Classic Scapitat din Romania. Acest placaj calitativ se livreaza cu grosimea de 2 cm, ambalat in lazi de 25mp. Travertinul Classic Scapitat creeaza o atmosfera calda si primitoare care indeamna oaspetii sa revina. 

Se pot crea diferite tipare prin placarea la diagonala a peretilor intr-un restaurant sau cafenea. In ceea ce priveste amenajarea spatiilor domestice, se potriveste bucatariilor si holurilor, dar poate fi utilizat si la placarea gardurilor de exemplu. 

Beneficii:

  • Aspect deosebit;
  • Montaj usor de realizat;
  • Produs extrem de versatil.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

  • Este la fel de important ca alegerea pietrei;
  • Dupa ce au fost scoase din cutie, placile trebuie curatate;
  • Pentru fixarea placilor se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior; 
  • Aceasta poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala;
  • Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala, avand o paleta de 30 de nuante din care poti alege;
  • Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist;
  • Daca montajul se face pana la trei m inaltime, poate fi placat direct peste termosistem, lemn, caramida etc. 
  • Daca montajul se face peste trei m inaltime, este obligatoriu sa folosesti plasa de armare a suprafetei si mai multe dibluri pentru fixarea in termosistem;
  • Daca montajul se doreste peste rigips, este obligatorie folosirea unei plase de rabitz.

Cum se intretine piatra?

  • Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex;
  • Suprafata se va impermeabiliza LTP Mattstone, o solutie care se poate utiliza atat in interior, cat si la exterior;
  • Acest procedeu necesar protejeaza piatra zi de zi de picaturile de apa, de praf si petele dificile;
  • Microporii pietrei se vor inchide si se formeaza o bariera impotriva agentilor externi;
  • Daca vrei sa intensifici culoarea pietrei si sa scoti in evidenta frumusetea ei, iti recomandam impermeabilizantul LTP Color Intensifier;
  • Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei;
  • LTP Power Stripper se foloseste pentru pete dificile, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.

Daca nu te-am convins de frumusetea travertinului classic cu finisaj scapitat, comanda o mostra si daca vrei sa vezi intreaga noastra colectie de piatra naturala, te asteptam in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A.
 


Specificatii:
FinisajScapitat , Scapitat
MaterialTravertin, Travertin
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP72.14
Adeziv RecomandatWeber Marmo.Plus / Weber Set.Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda1
Info suplimentareIti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. Pentru montaj pe teritoriul Romaniei si Uniunii Europene va rugam faceti cerere de oferta. De asemenea iti stam la dispozitie cu transport exclusiv sau in sistem grupaj oriunde in tara si Europa - express sau programat. Atat montajul cat si transportul sunt servicii express pentru fidelizarea clientiilor nostrii.
Transport

Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 

Dimensiune:10 cm x LL
Greutate U.M:72.14
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Nuante de crem
USP2Raport calitate-pret excelent!
USP3Livrare rapida nationala
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):1010
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Color Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stone Wash
Produs de curatare pete LTP Power Striper
Consum adeziv1sac = 3.5mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Rigips
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategoriePiatra decorativa
EAN5949087946793
Dimensiuni pt titlu10 cm x LL x 2.2 cm
Unitate de masura de livrareLada
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Panel Multi, 15 x 60 cm
Ardezie Panel Multi, 15 x 60 cm

Ardezie Panel Multi, 15 x 60 cm

Piatra naturala decorativa inseamna stil si eleganta. Gama de piatra naturala sub forma de paneluri premontate se integreaza perfect in orice decor, conferindu-i acestuia o personalitate cu totul deosebita. Prin nuantele gri-caramizii, specifice mediului mediteraneean, aceste paneluri de Ardezie Multi pot deveni un fundal extrem de ofertant pentru multe aranjamente din casa ta.

Bucura-te de panelurile din ardezie multicolora, una dintre cele mai noi tendinte in amenajari datorita aspectului versatil si a lejeritatii de integrare a acestora in orice spatiu.

Usor de intretinut si de montat, aceasta piatra decorativa va reprezenta mereu o varianta excelenta pentru placari interioare (living, holuri, bucatarii etc.) si exterioare (fatade, garduri, socluri etc).

Beneficii:

  • Ideala doar pentru placarile verticale;
  • Nu necesita chituire;
  • Design aparte.

Ce trebuie sa stii despre montaj:

  • Este la fel de important ca alegerea pietrei;
  • Pentru fixarea placilor se recomanda folosirea adezivului Weber Set Marmo Plus, un adeziv flexibil cu priza rapida care se preteaza si la exterior si care poate fi folosit si pentru incalzirea in pardoseala;
  • Chitul de rosturi Weber Color Comfort se va aplica dupa fixarea placilor pentru a pune in valoare piatra naturala;
  • Datorita culorii sale deschise, piatra trebuie curatata pe cant inainte de montaj pentru a evita ingalbenirea;
  • Daca montajul se face pana la 3 m inaltime, ardezia poate fi placata direct peste termosistem, caramida;
  • Daca montajul se face peste 3 m inaltime, este obligatoriu sa folositi plasa tip rabit si mai multe dibluri pentru fixarea termosistemului;
  • Daca montajul se doreste peste Rigips, este obligatorie utilizarea unei plase de rabit.

Pentru un montaj corect va recomandam sa apelati la serviciile unui specialist.

Cum ingrijim piatra?

  • Ardezia este o piatra rezistenta, dar pentru a te bucura mai mult de ea, trebuie sa tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
  • Curatarea se face inaintea procesului de impermeabilizare si se poate folosi LTP Grimex pe care il gasesti in gama noastra de solutii;
  • Suprafata se va impermeabiliza cu LTP Mattstone;
  • Pentru curatarea si intretinerea pietrei zi de zi, se foloseste un detergent LTP Waxwash care pastreaza impermeabilitatea pietrei;
  • Daca va confruntati cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

21+ idei de placare a pereților interiori


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareMulticolora
Greutate MP29
Adeziv RecomandatWeber Set Marmo Plus / Weber Set Stone
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone / LTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.63
Suprafata per cutie (mp)0.63 mp
Info suplimentareIti stam la dispozitie cu echipele proprii de montaj profesional pentru orice tip de piatra naturala - oriunde pe raza Bucuresti-Ilfov. Pentru montaj pe teritoriul Romaniei si Uniunii Europene.
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Dimensiune:15 x 60 cm
Greutate U.M:29
CommissionTypepercentage
Tip produsAccesorii
USP1Cea mai vanduta ardezie
USP2Usor si rapid de montat
USP3Livrare nationala
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):874
Greutate unitate ambalare (kg):18.2 Kg
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Colour Intensifier
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Colour Intensifier / LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash / LTP Stonewash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adeziv1 sac = 3.5 mp
Strat suport montajBeton / Termosistem / Rigips
unitate masuraMP
pret_intreg104
Garantie24
eMagHandlingTime3
CategorieArdezie
CategoriePiatra decorativa
EAN5949087941125
Unitate de masura de livrareCutie
Unitate de măsură pentru comandaMP
Panel Marmura Flexibila SKIN - Pearl White, 60 x 15 cm (cu 3M pe spate)
Panel Marmura Flexibila SKIN - Pearl White, 60 x 15 cm (cu 3M pe spate)

Panel Marmura Flexibila SKIN - Pearl White, 60 x 15 cm (cu 3M pe spate)

Marmura Flexibila SKIN reprezinta esenta marmurei ca roca metamorfica, se obtine prin prelucrarea unei lastre marmura asa cum a fost ea debitata din bloc, este 100% piatra naturala, foaia are o grosime in gama 1.25-2.25 mm si este eco friendly „Pearl White” seamana mult cu marmura de Carrara si cu Calacatta. Striatiunile usoare pe fond alb ofera spatii linistite si relaxante. Panelul din marmura flexibila are dimensiuni 60x15 cm si se livreaza cu adeziv 3M pe spate pentru un montaj marmura in regim DIY comod si simplu. Pur si simplu dezlipesti folia protectoare de pe spate si lipesti pe peretele eventual tratat cu o amorsa. Se monteaza pe pereti si suprafete curbe, pe mobilier sau in accente la interior. 
Pentru o intretinere usoara se aplica tratament piatra naturala specific. 
 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialMarmura, Marmura
CuloareAlb, Alb
Greutate MP3.8
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.09
Dimensiune:15 x 60 cm
Greutate U.M:3.8
CommissionTypepercentage
Product NamePanel 3D Marmura Flexibila SKIN - Pearl White 60 x 15 cm, cu 3M pe spate
Description

Marmura Flexibila reprezinta esenta marmurei ca roca metamorfica.
Se obtine prin prelucrarea unei lastre marmura asa cum a fost ea debitata din bloc.  
Este 100% piatra naturala, foaia are o grosime in gama 1.25-2.25 mm si este eco friendly. 
„Pearl White” seamana mult cu marmura de Carrara si cu Calacatta. Striatiunile usoare pe fond alb ofera spatii linistite si relaxante.

Panelul din marmura flexibila are dimensiuni 60x15 cm si se livreaza cu adeziv 3M pe spate pentru un montaj marmura in regim DIY comod si simplu. Pur si simplu dezlipesti folia protectoare de pe spate si lipesti pe peretele eventual tratat cu o amorsa. 
Se monteaza pe pereti si suprafete curbe, pe mobilier sau in accente la interior. 
Pentru o intretinere usoara se aplica tratament piatra naturala specific. 

eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
eMAG Destinat pentruPerete
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):450
Greutate unitate ambalare (kg):8.6
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMAG Lungime60 cm
eMAG Latime15 cm
eMAG FormaDreptunghi
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategoriePiatra decorativa
eMAG materialPiatra naturala
EAN5949286804467
eMAG StilPiatra
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu60 x 15 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaMP
Panel Marmura Flexibila SKIN - Rain Forest Green, 60 x 15 cm (cu 3M pe spate)
Panel Marmura Flexibila SKIN - Rain Forest Green, 60 x 15 cm (cu 3M pe spate)

Panel Marmura Flexibila SKIN - Rain Forest Green, 60 x 15 cm (cu 3M pe spate)

Marmura Flexibila reprezinta esenta marmurei ca roca metamorfica.
Se obtine prin prelucrarea unei lastre marmura asa cum a fost ea debitata din bloc.  
Este 100% piatra naturala, foaia are o grosime in gama 1.25-2.25 mm si este eco friendly. 
„Rain Forest Green” aduce in casa ta miresmele ascunse ale padurilor tropicale, in care nuantele de verde si maro se ingemaneaza in imagini surprinzatoare. 
Panelul din marmura flexibila are dimensiuni 60x15 cm si se livreaza cu adeziv 3M pe spate pentru un montaj marmura in regim DIY comod si simplu. Pur si simplu dezlipesti folia protectoare de pe spate si lipesti pe peretele eventual tratat cu o amorsa. 
Se monteaza pe pereti si suprafete curbe, pe mobilier sau in accente la interior. 
Pentru o intretinere usoara se aplica tratament pentru piatra naturala specific.


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialMarmura, Marmura
CuloareVerde, Verde
Greutate MP3.8
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone H20
Cantitate minima de comanda0.09
Dimensiune:15 x 60 cm
Greutate U.M:3.8
CommissionTypepercentage
Product NamePanel 3D Marmura Flexibila SKIN - Rain Forest Green 60 x 15 cm, cu 3M pe spate
Description

Marmura Flexibila reprezinta esenta marmurei ca roca metamorfica.Se obtine prin prelucrarea unei lastre marmura asa cum a fost ea debitata din bloc.  Este 100% piatra naturala, foaia are o grosime in gama 1.25-2.25 mm si este eco friendly. „Rain Forest Green” aduce in casa ta miresmele ascunse ale padurilor tropicale, in care nuantele de verde si maro se ingemaneaza in imagini surprinzatoare.

 

Panelul din marmura flexibila are dimensiuni 60 x 15 cm si se livreaza cu adeziv 3M pe spate pentru un montaj marmura in regim DIY comod si simplu. Pur si simplu dezlipesti folia protectoare de pe spate si lipesti pe peretele eventual tratat cu o amorsa. Se monteaza pe pereti si suprafete curbe, pe mobilier sau in accente la interior. Pentru o intretinere usoara se aplica tratament pentru piatra naturala specific.

Tip produsPiatra
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
eMAG Destinat pentruPerete
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):450
Greutate unitate ambalare (kg):8.6
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone H20
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
pret_intreg0
eMAG Lungime60 cm
eMAG Latime15 cm
eMAG FormaDreptunghiular
Garantie0
eMagHandlingTime0
CategoriePiatra decorativa
eMAG materialPiatra naturala
EAN5949286804450
eMAG StilPiatra
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu60 x 15 cm
Unitate de masura de livrareCutie
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - Indian Autumn, 122 x 61cm
Ardezie Flexibila SKIN - Indian Autumn, 122 x 61cm

Ardezie Flexibila SKIN - Indian Autumn, 122 x 61cm

Din blocurile de piatra s-a obtinut cel mai subtire produs din piatra naturala. Ardezia SKIN – “tapetul din piatra naturala” are o textura spectaculoasa pe care nu o mai regasesti la un alt produs. Fiecare fasie are parte de unicitatea ei – nu seamana intre ele, insa aduse laolalta, camera ta de zi va fi o adevarata experienta senzoriala.

Tapetul din piatra naturala este un produs revolutionar care elimina orice bariera intre piatra si proprietatea de a fi maleabila. Un material cu accente rustice, ardezia flexibila SKIN Indian Autumn aduce o bucata din universul naturii in casa ta. Este un produs inovator si o provocare in randul arhitectilor. 

Modelul de pe suprafata placii ofera unicitate spatiului si datorita maleabilitatii pietrei naturale, poate fi instalata chiar si pe suprafete atipice cum ar fi scaune, mobilier sau diferite suprafete curbe. Se recomanda pentru placarile verticale, iar datorita grosimii de doar 1.5 – 3 mm este foarte usor de lucrat cu acest material.

Ce trebuie sa stii despre montajul tapetului din piatra naturala?
- Este la fel de important ca alegerea pietrei;
- Ardezia flexibila este un material usor de transportat si manipulat;
- Nu necesita echipamente speciale pentru montaj;
- Pentru lipirea ardeziei se recomanda folosirea unui adeziv elastic pe baza de polimeri, precum Soudal Fix All;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor; acesta vine in 30 de nuante.

Pentru un montaj corect, recomandam sa apelezi la serviciile unui specialist.

Cum se intretine tapetul din piatra naturala?
- Recomandam folosirea doar a produselor speciale pentru piatra naturala;
- Piatra trebuie curatata inainte de montaj si dupa; cu cat este curatata mai in profunzime inainte de montaj, cu atat impermeabilizatorul va actiona mult mai bine;
- Pentru curatare recomandam folosirea LTP Grimex;
- Impermeabilizarea este un procedeu foarte important pentru pastrarea frumusetii pietrei, dar si a rezistentei in timp. Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Suprafata se poate impermeabiliza cu LTP Mattstone, si nu va schimba aspectul pietrei;
- Daca  vrei un aspect proaspat, poti folosi LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed, se poate folosi LTP Colour Intensifier;
- Pentru curatarea dupa montaj a tapetului din piatra naturala se foloseste LTP Grimex, iar pentru intretinerea zilnica se va folosi LTP Waxwash;
- Daca te confrunti cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Ce sa faci cu mobila veche: +5 idei de placare ca sa nu o arunci


 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareCrem, Beige / Crem
Greutate MP1.88
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:1.88
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN Indian Autumn, 122 x 61 cm, 0.7442 MP/Placa
Description

Ardezia Flexibila SKIN Indian Autumn poate fi folosita la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Acest produs are posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2kg/mp si grosime de 1-2mm de asemenea produsul are rezistenta la UV si apa (saune bai beciuri). De asemenea poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2mm are o rezistenta la socuri marita.
Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.
Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida etc.

Avantajele Ardeziei Flexibile 
100% suprafata din piatra naturala.

Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16“) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibilia.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.
Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii.

Unelte:
Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.).
Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).

Adezivi recomandati:
Adeziv Poliuretanic (Soudal Fix All 280ml - 1tub = 1mp)

Proprietati speciale:
Extrem de usor de transportat.
Este posibila aplicarea directa pe gresie.

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate Scazuta
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):420
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940302
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - Autumn White, 122 x 61 cm
Ardezie Flexibila SKIN - Autumn White, 122 x 61 cm

Ardezie Flexibila SKIN - Autumn White, 122 x 61 cm

Ardezia este unul dintre cele mai utilizate materiale in amenajarile de interior si exterior datorita duritatii sale si a rezistentei in timp. Cu ajutorul tehnologiei germane, s-a obtinut un material inovator, un „tapet de piatra naturala” a carui suprafata este din piatra naturala, iar principalul avantaj este flexibilitatea.

Ardezia flexibila SKIN Autumn White se remarca prin nuanta de gri-alb care ii confera spatiului rafinament si eleganta. Un material natural care se va incadra perfect, indiferent de stilul abordat pentru amenajare – modern, rustic, industrial sau vintage. Textura fina a ardeziei mentine un echilibru intre elementele care compun spatiul, fiind un material versatil prin cromatica sa, care poate fi folosit in combinatie cu alte materiale naturale.

Ardezia flexibila Autumn White are un numar insemnat de intrebuintari, precum placarile verticale in living, bucatarie, crama, sauna, baie, terase, placarea exterioara a cladirilor de birouri, a centrelor comerciale sau a caselor de vacanta, cluburi sau restaurante. De asemenea, intrebuintarea care face ca acest material sa fie revolutionar este imbracarea pieselor de mobilier. 

 

Ce trebuie sa stii despre montajul tapetului din piatra naturala?
- Este la fel de important ca alegerea pietrei;
- Ardezia flexibila este un material usor de transportat si manipulat;
- Tapetul din piatra naturala nu necesita echipamente speciale pentru montaj;
- Pentru lipirea ardeziei se recomanda folosirea unui adeziv elastic pe baza de polimeri, precum Soudal Fix All;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor; acesta vine in 30 de nuante.

Cum se intretine tapetul din piatra naturala?
- Recomandam folosirea doar a produselor speciale pentru piatra naturala;
- Pentru curatare recomandam folosirea LTP Grimex;
- Impermeabilizarea este un procedeu foarte important pentru pastrarea frumusetii pietrei, dar si a rezistentei in timp. Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Suprafata tapetului din piatra naturala se poate impermeabiliza cu LTP Mattstone si nu va schimba aspectul pietrei;
- Daca vrei un aspect proaspat, poti folosi LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed se poate folosi LTP Colour Intensifier;
- Pentru curatarea dupa montaj se foloseste LTP Grimex, iar pentru intretinerea zilnica se va folosi LTP Waxwash;
- Daca te confrunti cu pete mai dificile, se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Ghid pentru aplicarea tapetului - sfaturi si idei

Cum amenajez un living: ghid de la A la Z


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareGri, Gri
Greutate MP1.88
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Info suplimentareDebitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.). Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:1.88
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN Autumn White, 122 x 61 cm, 0.7442 MP/Placa
Description

Utilitate:
Ardezia Flexibila SKIN poate fi folosita la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Acest produs are posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2kg/mp si grosime de 1-2mm de asemenea produsul are rezistenta la UV si apa (saune bai beciuri). De asemenea poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2mm are o rezistenta la socuri marita.
Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.
Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida etc.

Avantajele Ardeziei Flexibile 
100% suprafata din piatra naturala.

Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16“) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibilia.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.
Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii.

Unelte:
Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.).
Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).

Adezivi recomandati:
Adeziv Poliuretanic (Soudal Fix All 280ml - 1tub = 1mp)

Proprietati speciale:
Extrem de usor de transportat.
Este posibila aplicarea directa pe gresie.

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.
 

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate Scazuta
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):420
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940210
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - Black Line, 122 x 61 cm
Ardezie Flexibila SKIN - Black Line, 122 x 61 cm

Ardezie Flexibila SKIN - Black Line, 122 x 61 cm

Un produs revolutionar obtinut din blocurile de piatra naturala care aduce plus valoare proiectului tau prin flexibilitatea materialului. Cu ajutorul tehologiei germane, piatra naturala – acel material rigid, dur, capata valente noi si poate fi folosita chiar si in proiectele atipice. Ardezia flexibila poate fi definita ca un „tapet de piatra” cu multiple utilizari.

Daca alte modele de ardezie uimesc prin nuantele colorate, tapetul din piatra naturala Black Line uimeste prin eleganta tacita ascunsa in liniile texturii. Un produs care, prin culoarea sa intunecata confera spatiului o personalitate frumoasa si, desi dificil de imaginat, este foarte usor de combinat cu alte elemente naturale si nuante.

Ardezia flexibila Black Line este un material uimitor, produs din 100% piatra naturala, care devine o alternativa pentru placarile verticale de interior si exterior si se poate folosi chiar la imbracarea pieselor de mobilier. Fiind obtinuta din blocurile de ardezie, „tapetul de piatra” este un produs cu o duritate ridicata, rezistent in timp si se comporta foarte bine la procesele de inghet/ dezghet.

Ce trebuie sa stii despre montajul tapetului din piatra naturala?

- Nu necesita echipamente speciale pentru montaj;
- Pentru lipirea ardeziei se recomanda folosirea adezivului Soudal Fix All;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor; acesta vine in 30 de nuante.

Cum se intretine piatra?
- Suprafata ardeziei flexibile este la fel de dura si rezistenta ca ardezia traditionala, insa pentru a te bucura cat mai mult de ea tinem cont de trei pasi: curatare, impermeabilizare si intretinere;
- Pentru curatare recomandam folosirea LTP Grimex;
- Impermeabilizarea este un procedeu foarte important pentru pastrarea frumusetii pietrei, dar si a rezistentei in timp. Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Suprafata tapetului din piatra naturala se poate impermeabiliza cu LTP Mattstone, si nu va schimba aspectul pietrei;
- Daca  vrei un aspect proaspat puteti folosi LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed se poate folosi LTP Colour Intensifier;
- Pentru curatarea dupa montaj a tapetului din piatra naturala, se foloseste LTP Grimex, iar pentru intretinerea zilnica se va folosi LTP Waxwash;
- Daca te confrunti cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Ce sa faci cu mobila veche: +5 idei de placare ca sa nu o arunci

Cum alegi contrablatul de bucatarie: tips & tricks


 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareGri, Gri
Greutate MP2.15
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:2.15
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN Black Line 122 x 61 cm, 0.7442 MP/Placa
Description

Ardezia Flexibila SKIN Black Line poate fi folosita la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Acest produs are posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2kg/mp si grosime de 1-2mm de asemenea produsul are rezistenta la UV si apa (saune bai beciuri). De asemenea poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2mm are o rezistenta la socuri marita.
Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.
Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida etc.

Avantajele Ardeziei Flexibile 
100% suprafata din piatra naturala.

Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16“) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibilia.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.
Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii.

Unelte necesare montajului:
Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.).
Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).

Adeziv recomandat:
Adeziv Soudal Fix All 280ml - 1tub = 1mp

Proprietati speciale:
Extrem de usor de transportat.
Este posibila aplicarea directa pe gresie.

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate Scazuta
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):480
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg116
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940227
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - Black Star, 122 x 61 cm
Ardezie Flexibila SKIN - Black Star, 122 x 61 cm

Ardezie Flexibila SKIN - Black Star, 122 x 61 cm

Ardezia flexibila este un produs inovator care, obtinut din blocurile de ardezie, prin intermediul tehnologiei germane capata o valenta mai putin obisnuita pietrei naturale: flexibilitatea. Piatra naturala este un material creat de natura, definit de duritate si rezistenta in timp, iar maleabilitatea era o proprietate aproape imposibila. Aproape nimic nu este imposibil atunci cand intervine tehnologia.

Ardezia flexibila Black Star se remarca prin nuanta sa metalica de gri inchis si textura indrazneata, conferind spatiului un accent de rafinament si eleganta. Black Star se incadreaza perfect in amenajarile minimaliste, industriale sau high-tech, si datorita duritatii sale si a rezistentei poate fi utilizat si pentru placarile verticale exterioare. Mai mult, maleabilitatea "tapetului de piatra" permite aplicarea foilor pe mobila din bucatarie, baie, living sau orice alt spatiu al casei.

Daca inainte, in cazul unui proiect atipic sau a unor suprafete curbe, solutiile erau aproape imposibile privind folosirea pietrei naturale, gama de tapet din piatra naturala SKIN rupe orice bariera. Un material extrem de usor de manevrat si montat, dar care pastreaza duritatea si rezistenta unei placi de ardezie. 

Ce trebuie sa stii despre montaj?

- Tapetul din piatra naturala este un material usor de transportat si manipulat;
- Nu necesita echipamente speciale pentru montaj;
- Pentru lipirea ardeziei se recomanda folosirea unui adeziv elastic pe baza de polimeri, precum Soudal Fix All;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului pe tapetul din piatra naturala, se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor; acesta vine in 30 de nuante.

Cum se intretine tapetul din piatra naturala?
- Pentru curatare recomandam folosirea LTP Grimex;
- Impermeabilizarea este un procedeu foarte important pentru pastrarea frumusetii pietrei, dar si a rezistentei in timp. Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Suprafata se poate impermeabiliza cu LTP Mattstone, si nu va schimba aspectul pietrei;
- Daca  vrei un aspect proaspat pentru tapetul din piatra naturala, puteti folosi LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed se poate folosi LTP Colour Intensifier;
- Pentru curatarea dupa montaj se foloseste LTP Grimex, iar pentru intretinerea zilnica se va folosi LTP Waxwash;
- Daca te confrunti cu pete mai dificile, se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareGri, Gri
Greutate MP2.15
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Info suplimentareDebitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.). Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:2.15
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN - Black Star 122 x 61 cm, 0.7442 MP/Placa
Description

Ardezia flexibila SKIN este obtinuta din blocurile de ardezie, cea Black Star remarcandu-se prin nuanta metalica de gri inchis. Este un produs ce se potriveste in amenajarile minimaliste, industriale sau high-tech si se poate folosi in mai multe spatii precum baia, bucataria, livingul sau orice alt spatiu al locuintei. 
Este un material usor de manevrat si montat, dar care pastreaza duritatea si rezistenta unei placi de ardezie. 

Ce trebuie sa stii despre montaj
- Ardezia SKIN nu necesita echipamente speciale pentru montaj;
- Pentru lipirea ardeziei flexibile, este recomandat un adeziv elastic pe baza de polimeri;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti. 

Pentru intretinerea corecta a pietrei, tine cont de urmatorii pasi:
- Intai de toate, sunt necesare curatarea, impermeabilizarea si intretinerea;
- Este recomandata folosirea exclusiva a produselor destinate pietrei naturale;
- Piatra trebuie curatata inainte de montaj si dupa, caci astfel impermeabilizantul va actiona mult mai bine;
- Impermeabilizarea face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor.

Ardezia flexibila SKIN este un produs ce se preteaza in aproape orice amenajare.
Pentru a te asigura ca este montata corespunzator, este recomandat sa apelezi la serviciile specialistilor. 

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieExterior, Interior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate redusa
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):480
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
eMAG Lungime122 cm
eMAG Latime61 cm
eMAG FormaDreptunghiular
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940241
eMAG StilPiatra
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrareEach
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - California Gold, 122 x 61 cm
Ardezie Flexibila SKIN - California Gold, 122 x 61 cm

Ardezie Flexibila SKIN - California Gold, 122 x 61 cm

Ardezia flexibila sau „tapetul de piatra” este un material inovator in domeniul amenajarilor, obtinut cu ajutorul tehnologiei germane. Paradoxal, un material atat de dur si rezistent precum piatra naturala capata o noua proprietate – flexibilitatea. Acest lucru face ca ardezia flexibila sa poata fi folosita acolo unde nu ne-am fi gandit vreodata ca s-ar putea folosi piatra naturala.

California Gold SKIN este o ardezie minunata, texturata, care se remarca prin accentele sale de verde, galben si auriu. Aceasta ardezie flexibila confera spatiului un aer rustic, potrivita pentru placari verticale si podele in proiectele rezidentiale. Un material natural aparte, fermecator care are capacitatea de a lua forme diverse, atipice.

Ardezia flexibila poate fi folosita pentru a imbraca piesele de mobilier, din orice spatiu, sau orice alta suprafata curba. Avand o suprafata din 100% piatra naturala, ardezia flexibila California Gold pastreaza proprietatile ardeziei traditionale – duritate, rezistenta, textura, si acum, flexibilitate. De asemenea, versatilitatea ardeziei face ca „tapetul din piatra” sa se adapteze oricarui stil de design abordat.

Ce trebuie sa stii despre montajul tapetului din piatra naturala?
- Este la fel de important ca alegerea pietrei;
- Ardezia flexibila este un material usor de transportat si manipulat;
- Nu necesita echipamente speciale pentru montaj;
- Pentru lipirea ardeziei se recomanda folosirea unui adeziv elastic pe baza de polimeri, precum Soudal Fix All;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor; acesta vine in 30 de nuante.

Cum se intretine piatra?
- Pentru curatarea tapetului din piatra naturala recomandam folosirea LTP Grimex;
- Impermeabilizarea este un procedeu foarte important pentru pastrarea frumusetii pietrei, dar si a rezistentei in timp;
- Acest procedeu face ca microporii pietrei sa se inchida si sa nu lase apa sa patrunda in material, iar piatra nu se va mai pata atat de usor;
- Suprafata tapetului din piatra naturala se poate impermeabiliza cu LTP Mattstone, si nu va schimba aspectul pietrei; daca  vrei un aspect proaspat puteti folosi LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed se poate folosi LTP Colour Intensifier;
- Pentru curatarea dupa montaj se foloseste LTP Grimex, iar pentru intretinerea zilnica se va folosi LTP Waxwash;
- Daca te confrunti cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.


 


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareMulticolora
Greutate MP2.02
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:2.02
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN California Gold, 122 x 61 cm, 0.7442 MP/Placa
Description

Utilitate:
Ardezia Flexibila SKIN poate fi folosita la placarile exterioare fara nici o ranforsare. Acest produs are posibilitati de aplicare aproape nelimitate datorita greutatii de 1-2kg/mp si grosime de 1-2mm de asemenea produsul are rezistenta la UV si apa (saune bai beciuri). De asemenea poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau fronturi de usi. Suprafata poate fi usor montata cu orice adeziv poliuretanic sau pentru placari exterioare direct cu adeziv de placi ceramice. Datorita grosimii de 1-2mm are o rezistenta la socuri marita.
Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem) garduri socluri stalpi pe rotund etc.
Placari interioare direct peste rigips pal OSB caramida etc.

Avantajele Ardeziei Flexibile 
100% suprafata din piatra naturala.

Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16“) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibilia.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.
Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii.

Unelte:
Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular pendular carote flex etc.).
Flexibilitate poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (utilizati pistolul de caldura în jurul valorii de 400 ° C).

Adezivi recomandati:
Adeziv Poliuretanic (Soudal Fix All 280ml - 1tub = 1mp)

Proprietati speciale:
Extrem de usor de transportat.
Este posibila aplicarea directa pe gresie.

Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate Scazuta
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):450
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg0
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940258
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP
Ardezie Flexibila SKIN - Copper, 122 x 61cm
Ardezie Flexibila SKIN - Copper, 122 x 61cm

Ardezie Flexibila SKIN - Copper, 122 x 61cm

Cu ajutorul tehnologiei germane s-a obtinut un produs inovator cu suprafata din 100% piatra naturala, care se remarca printr-o grosime de 1.5-3 mm si un numar nelimitat de utilizari. Din blocurile de ardezie se obtin foi subtiri de piatra naturala, cunoscute sub numele de „tapet de piatra”, care surprind prin flexibilitatea lor si a usurintei cu care pot imbraca diferitele piese de mobilier sau suprafetele atipice.

Ardezia flexibila Copper se remarca prin culoarea sa aramie, de toamna, si textura in relief care ii confera unicitate, reprezentand solutia ideala pentru placarile interioare, si nu numai. De asemenea, ceea ce ii aduce un plus de valoare acestui material este faptul ca se pot imbraca piese de mobilier precum usi, dulapuri, mese, blaturi etc. Acest model de tapetu din piatra naturala vine si in varianta translucida, ceea ce inseamna ca lumina poate trece partial prin foile de ardezie – o experienta senzoriala pe care nu o veti regasi la nici un alt material.

Oricat de greu ar fi de crezut, ardezia este o creatie a naturii, iar tehnologia i-a conferit doar un plus prin flexibilitate. Fiind un material atat de spectaculos, piatra naturala, credem ca nu ar trebui limitata doar pentru pardoseala, placari verticale sau garduri, ci poate fi acel element al casei care sa confere spatiului ambianta de „acasa”.

Ce trebuie sa stii despre montajul tapetului din piatra naturala?
- Pentru lipirea ardeziei se recomanda folosirea unui adeziv elastic pe baza de polimeri, precum Soudal Fix All;
- Suprafata trebuie acoperita in proportie de 100% cu adeziv pentru o fixare foarte buna;
- Pentru aplicarea adezivului se poate folosi un spaclu sau o mistrie cu dinti;
- Chitul de rosturi Weber Color Perfect se va aplica dupa fixarea placilor; acesta vine in 30 de nuante.

Cum se intretine piatra?
- Pentru curatarea tapetului din piatra naturala recomandam folosirea LTP Grimex;
- Suprafata se poate impermeabiliza cu LTP Mattstone, o solutie care nu schimba aspectul pietrei;
- Daca  vrei un aspect proaspat, foloseste LTP Glaze Protector, iar daca vrei sa intensifici culoarea pietrei fara ca aceasta sa aiba un aspect de umed se poate folosi LTP Colour Intensifier;
- Pentru curatarea dupa montaj a tapetului din piatra naturala, se foloseste LTP Grimex, iar pentru intretinerea zilnica se va folosi LTP Waxwash;
- Daca te confrunti cu pete mai dificile se foloseste LTP Power Stripper, iar pentru petele de rugina LTP Grout Stain Remover.

ARTICOLE RELEVANTE DE BLOG

Ce sa faci cu mobila veche: +5 idei de placare ca sa nu o arunci


Specificatii:
FinisajNatur, Natur
MaterialArdezie, Ardezie
CuloareAuriu, Verde inchis
Greutate MP2.02
Adeziv RecomandatSoudal Fix All
Impermeabilizant RecomandatLTP Mattstone
Cantitate minima de comanda0.7442
Suprafata per bucata(mp)0.7442 mp
Transport Comanda acum acum produsul si poti achita prin MobilPay sau transfer bancar, produsul poate sa fie livrat prin curier rapid la cerere.
Dimensiune:122 x 61 cm
Greutate U.M:2.02
CommissionTypepercentage
CommissionValue16
Product NameArdezie Flexibila SKIN Copper, 122 x 61 cm, 0.7442 MP/Placa
Description

Ardezia flexibila SKIN Cooper poate fi folosita la placarile exterioare fara ranforsare. Datorita greutatii mici, produsul poate fi aplicat pe nenumarate suprafete, prezentand si rezistenta la radiatiile UV si la actiunea apei. 
Ardezia flexibila poate fi aplicata cu usurinta pe mobila sau pe fronturi de usi. Suprafata poate fi montata cu orice adeziv poliuretanic, iar pentru placarile exterioare, direct cu adeziv de placi ceramice. 
Datorita grosimii foliei de 1-2 mm, ardezia flexibila SKIN are o rezistenta la socuri marita. 

Avantajele Ardeziei Flexibile SKIN 
100% suprafata din piatra naturala.

Dimensiuni: 122 x 61 cm.
Ultra subtire avand incredibila grosime de 1-2 mm.
Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16“) in lungime si latime.
Material ignifug.
Usor de manipulat si transportat.
Perfecta pentru placari interioare si exterioare.
Flexibilia.
Aplicatii nelimitate.
Poate fi montata pe orice suprafata ( ceramica mobila rigips fronturi de usi beton).
Nu necesita echipamente speciale de montaj.
Fiecare placa de ardezie este unica.
Ardezia flexibila este mult mai usoara dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie.
Acum la un pret incredibil de mic.
Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii.

Se poate folosi pentru:
- Placari exterioare de fatade (direct peste termosistem);
- Garduri, socluri, stalpi pe rotund etc.;
- Placari interioare direct peste rigips, pal, OSB, caramida etc.

Avantaje:
- 100% suprafata din piatra naturala;
- Dimensiuni de 122 x 61 cm;
- Acuratete grosime de 1-2 mm (1/16“) in lungime si latime;
- Material ignifug;
- Usor de manipulat si transportat;
- Potrivita pentru placari interioare si exterioare;
- Flexibila;
- Aplicatii nelimitate;
- Se poate monta pe orice suprafata, precum cermica, mobila, rigips, fronturi de usi, beton;
- Nu necesita echipamente speciale de montaj;
- Fiecare placa de ardezie este unica;
- Ardezia flexibila este mult mai usoara, dar la fel de rezistenta precum placajele traditionale din ardezie;
- Creeaza o bariera perfecta contra umiditatii. 

Unelte necesare:
- Debitarea si decuparea se poate face cu aceleasi unelte folosite in industria lemnului (circular, pendular, carote, flex etc.);
- Flexibilitatea poate fi crescuta prin aplicarea de caldura (se utilizeaza pistolul de caldura in jurul valorii de 400 grade Celsius). 

Este usor de transportat.
Este posibila aplicarea direct pe gresie. 
Pretul afisat este pentru o placa cu dimensiunea de 122 x 61 cm, si are 0.7442 mp. Produsul se vinde la bucata, multiplu de 0.7442 mp.

Tip produsArdezie
eMAG DestinatieInterior
UtilizareComercial, Rezidential
USP1Greutate Scazuta
USP2Flexibila
USP3Dimensiuni mari
eMAG Destinat pentruPerete
Grosime 1.5 - 3 mm
Unit. MasuraMP
Greutate palet/lada/ambalaj (kg):450
Impermeabilizant de intensificare a culorii LTP Satin / LTP Colour Intensifier / LTP Glaze Protector
Impermeabilizant pentru spatii umede si zone publice LTP Mattstone
Produs de curatare inainte/dupa de montaj LTP Grimex
Produs de curatare intensiva a petelor LTP Grout Stain Remover
Produs pentru intretinereLTP Waxwash
Produs de curatare pete LTP Power Stripper
Consum adezivaprox. 1 tub 290 ml = 1,1/2 placa, 1 galeata = 3 - 3.5 mp
unitate masuraMP
pret_intreg119
Garantie24
eMagHandlingTime0
CategorieArdezie Flexibila
EAN5949087940265
eMAG Continut pachet1 x placa ardezie flexibila
TexturaDescarca de aici textura pentru acest produs.
Dimensiuni pt titlu122 x 61 cm
Unitate de masura de livrarePlaca
Unitate de măsură pentru comandaMP

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.