Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Birourile Autodesk din San Francisco, un loc de munca cu creativitate

Birourile Autodesk din San Francisco, un loc de munca cu creativitate

Finalizata in 2013 cladirea Autodesk Workshop este o juxtapunere de vechi, dar inca functional, echipamente navale si tehnologie de ultima generatie. Cladirea care ca aspect se aseamana cu un depozit, are doua niveluri cu spatii deschise, amenajate pe plan liber. Prin intermediul vitrajelor generoase interioarele se deschid spre zona falezei si a golfului. Materialele folosite sunt cele traditionale, otel, lemn reciclat, placaje pe baza de lemn si ciment. Alegerea acestei palete de materiale a permis arhitectilor sa creeze o cladire care aminteste de trecutul industrial al zonei dar in acelasi timp, pun in valoare zonele de lucru moderne si confortabile.

 

Cladirea a fost proiectata pentru a indeplini standardele de renovare impuse de Departamentul de Interne (Secretary of Interior) precum si standardele LEED-Platinum pentru Spatii de birouri. Interioarele se remarca prin spatii diversificate, destinate atat lucrului cat si petrecerii pauzelor de relaxare impreuna cu colegii.

 

La realizarea proiectului arhitectii s-au folosit de o serie din programele dezvoltate de Autodesk, de la Revit pana la 3ds Max, pentru a reusi sa controleze fiecare etapa a procesului de la crearea conceptului pana la ultimul obiect de mobilier prevazut.

 

Mai multe informatii gasiti pe http://inhabitat.com

Traducere si adaptare: Arh. Raluca Popa

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva