Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Avantajele Novatik NATURA, noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică

Cu toții căutam locul perfect în care să ne simțim în deplin confort și siguranță. De cele mai multe ori, realizăm că acel loc este pur și simplu… acasă. Acoperișul Novatik NATURA reprezintă o investiție pe termen lung în calitate, durabilitate și o estetică deosebită.
Avantajele Novatik NATURA, noua generație de țigle metalice cu acoperire de rocă vulcanică
Gama Novatik NATURA cuprinde patru profile distincte: CLASSIC, SLATE, WOOD și ROMAN. Varietatea de culori și profile Novatik NATURA reprezintă o "promisiune onorată" a companiei Novatik, de a crea un produs inteligent și bine conceput care să ofere investiției un plus de valoare și de a satisface cele mai ridicate exigențe în materie de design și funcționalitate. Materiile prime folosite și controlul calității fac din Novatik NATURA o soluție excelentă pentru nevoile și tendințele piețelor de acoperișuri din lume.

Combinația dintre rezistența sporită și greutatea redusă, oferă acoperișurilor Novatik NATURA beneficii multiple:
1. DESIGN DEOSEBIT ȘI VERSATILITATE
1. DESIGN DEOSEBIT ȘI VERSATILITATE
Popularitatea crescândă a învelitorilor din oțel cu acoperire de rocă vulcanică se datorează în primul rând soluției oferite de aceste sisteme, alături de o gama variată de stiluri și modele disponibile. În gama Novatik NATURA am ales patru profile care recrează aspectul învelitorilor consacrate: NATURA CLASSIC - profil ce amintește de țigla tradițională de pretutindeni, NATURA WOOD - de frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă de lemn, NATURA SLATE - de aspectul deosebit al ardeziei și NATURA ROMAN - de arhitectura acoperișurilor mediteraneene. Acoperișul Novatik NATURA imprimă un caracter unic, care rezonează perfect cu persoanele aflate în căutarea unui stil diferit ce poate să le scoată din anonimat.
2. GARANŢIE TEHNICĂ - 50 DE ANI
2. GARANŢIE TEHNICĂ - 50 DE ANI
În timpul procesului de producție, panourile Novatik NATURA sunt supuse unor proceduri și teste multiple de control al calității, rezultând unul dintre cele mai durabile și rezistente sisteme de acoperiș de pe piață, fiind susținut de o garanție tehnică de 50 de ani în sistem pro-rata. Acoperișurile Novatik NATURA sunt proiectate să reziste testului timpului, fiind recomandate atât în proiecte rezidențiale cât și comerciale.
3. GARANŢIE ESTETICĂ - 20 DE ANI
3. GARANŢIE ESTETICĂ - 20 DE ANI
Fiecare modul Novatik Natura este finisat cu rocă bazaltică, acoperită cu un strat ceramic ce trece printr-un proces de stabilizare a culorii la temperaturi de peste 900 grade Celsius, rezultând un acoperiș a cărui culoare este durabilă și puternic rezistentă la ultraviolete. Alegând una din culorile Novatik, te vei bucura de NATURA chiar la tine acasă. Garanția estetică este de 20 de ani în sistem pro-rata.
4. DURABILITATE
4. DURABILITATE
Modulele Novatik NATURA sunt realizate din oțel protejat anticoroziv pe ambele fețe cu aliaj Aluminiu-Zinc, finisate cu rocă vulcanică și au o rezistență superioară de până la 8 ori mai mare la coroziune decât alte acoperișuri din oțel. Cu Novatik NATURA ai siguranța că în cazul fenomenelor meteo severe (temperaturi extreme, precipitații abunente) modulele nu se vor deforma din cauza dilatării/contractării și nu vor absorbi apa, evitând astfel riscul de a îngreuna învelitoarea. Acoperișurile noastre sunt avansate din punct de vedere tehnic, performante în condiții de vreme extremă, iar îmbinarea perfectă a modulelor asigură o etanșare optimă împotriva intemperiilor.
 5. PROTECŢIE ȘI SIGURANŢĂ ÎMPOTRIVA DEZASTRELOR NATURALE
5. PROTECŢIE ȘI SIGURANŢĂ ÎMPOTRIVA DEZASTRELOR NATURALE
Țigla metalică Novatik NATURA este produsă în panouri mici (module) pentru a vă proteja casa chiar și în cazul fenomenelor naturale majore cum ar fi grindina, incendiile și cutremurele. Fixarea solidă în planul învelitorii, realizată prin cuie, face aproape imposibilă smulgerea acestora în cazul vânturilor puternice sau a furtunilor. Datorită structurii și materialelor folosite în compozitie, modulele Novatik NATURA nu sunt combustibile și nu se vor aprinde în cazul incendiilor. O greutate mai mică a învelitorii influențează pozitiv comportamentul în ansamblu al clădirii, reducând semnificativ riscul prăbușirii în cazul cutremurelor.
6. ZGOMOT REDUS ȘI REZISTENŢĂ LA ZĂPADĂ
6. ZGOMOT REDUS ȘI REZISTENŢĂ LA ZĂPADĂ
Acoperirea cu rocă vulcanică a țiglelor metalice Novatik NATURA actionează ca o bariera fonică eficientă, reducând semnificativ zgomotul produs de ploaia torențială, furtună sau grindină. De asemenea, finisajul texturat al modulelor asigură aderenţa zăpezii, fără a mai fi nevoie de parazăpezi, aceasta fiind reținută pe acoperiș până când se topește în mod natural, eliminându-se astfel pericolul alunecărilor de zăpadă.
7. GREUTATE REDUSĂ ȘI MONTAJ FACIL
7. GREUTATE REDUSĂ ȘI MONTAJ FACIL
Panourile metalice Novatik NATURA sunt ușoare, având o greutate de 6 kg/mp. Fiind o învelitoare cu greutate redusă este alegerea perfectă atât pentru clienții care optează să-și renoveze acoperișul, cât și pentru cei care aleg instalarea unor noi sisteme de învelitori rezistente. Un acoperiș ușor reduce costurile materialelor în ansamblu, costurile și timpul de execuție al montajului și limitează disconfortul produs în timpul renovărilor. Sistemele Novatik NATURA sunt recomandate pentru pante de minim 12 grade.
8. PRIETENOS CU MEDIUL
8. PRIETENOS CU MEDIUL
Oțelul 100% reciclabil, ecologic și eficient din punct de vedere energetic este unul dintre puținele materiale de construcție cu adevărat prietenoase cu mediul. Am dezvoltat acoperișurile Novatik NATURA respectând una dintre cele mai importante valori care ne caracterizează: respectul pentru oameni și mediu. Gândim în perspectivă, gândim responsabil!

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
NOVATIK