Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Aston Martin prezintă o mașină zburătoare - de lux, evident

Aston Martin duce transportul de lux pe noi culmi. Compania a prezentat recent conceptul unei „masini zburatoare” electrice, alaturandu-se astfel unui numar din ce in ce mai mare de jucatori care se intrec sa aduca pe piata primul vehicul aerian personal.
Aston Martin prezintă o mașină zburătoare - de lux, evident

Este pentru prima data cand brandul britanic se aventureaza in zona designului de aparate de zbor.

Volante Vision Concept este un vehicul autonom cu decolare si aterizare verticala, ceea ce inseamna ca poate fi folosit inclusiv atunci cand spatiul de manevra este limitat, deci in orase aglomerate, dezvoltat in parteneriat cu Rolls Royce, Universitatea Cranfield si Cranfield Aerospace Solutions.

Masina prevazuta cu sistemul de propulsie furnizat de Roll-Royce - nu constructorul auto, ci o companie cu un nume similar producatoare de motoare de aeronave - este conceputa pentru deplasari urbane si inter-urbane.

Interiorul este, asa cum te-ai astepta de la Aston Martin, luxos.

Nu au fost dezvaluite deocamdata mai multe specificatii si detalii tehnice.

Cu noul sau concept, Aston Martin spera sa schimbe viitorul transportului, oferindu-le clientilor sai libertatea de a se deplasa pe verticala, evitand astfel traficul sufocant din marele orase.

“Oamenii au facut de-a lungul timpului, in medie, o ora pana la serviciu si inapoi. Cat de departe locuim fata de locul de munca a fost determinat de metodele de transport disponibile. Volante Vision Concept ne va pemite sa calatorim mai departe in cadrul acestei navete de o ora, ceea ce inseamna ca vom putea locui mai departe de locul in care lucram. Orasele se vor dezvolta, iar localitatile care se afla in prezent la o distanta prea mare de orasele principale pentru a putea face naveta vor deveni suburbii”, spune Andy Palmer, CEO-ul Aston Martin.

 

Foto: Aston Martin

 


Aston Martin prezintă o mașină zburătoare - de lux, evident

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva