Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Alege stilul tau pentru usi pliante!

Alege stilul tau pentru usi pliante!

ITALBOX

 

In conditiile unui acces foarte mare la informatie, sunt multi care aspira la o amenajare de calitate, insa datorita contextului economic, sunt din ce in ce mai putini cei care au capacitatea si care sunt dispusi sa faca efortul necesar.

 

 

 

Geamuri din plastic pentru usi pliante

Usile pliante sunt folosite in delimitarea spatiilor si conduc la tendinta de construire a unui design de interior perfect, placut si util.


Ca principale tendinte actuale, s-a avut in vedere, in primul rand un concept de personalizare a usilor pliante cu o varietate de geamuri din plastic, disponibile pentru usile pliante fabricate de Italbox ce contin patru modele noi: Fiore, Volo Arancio, Limone si Rombo.

 

Avand un montaj rapid si precis, adaptabil si personalizabil pentru cele mai variate necesitati, gama de geamuri din plastic se poate integra in orice ambient intr-o perfecta armonie cu diferite exigente tehnice, estetice si functionale.

 

 

 

 

Usa plianta standard cu geamuri - CROMO                Usa plianta standard cu geamuri - EXTRAUsa plianta cu geamuri - VETRO

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România