Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

Acoperire hidroizolantă pe bază de ciment cu polimeri modificați

PENETRON SEAL COAT™ este un mortar cu polimeri modificați, pe bază de ciment, utilizat ca acoperire de hidroizolare pentru suprafețe. Fiind elementul de baza al Sistemelor SEAL COAT™ stopează pătrunderea apei și previne deteriorarea structurii, protejând în același timp betonul și suprafețele de zidărie.
Acoperire hidroizolantă pe bază de ciment cu polimeri modificați

După aplicare, materialul se va usca în 3-4 ore și se va stabiliza în 24 de ore, formând un strat protector impermeabil dur, elastic si/sau de finisare care devine, în esență, o parte integrantă a suprafeței de beton sau de zidărie.

Sistemele Seal Coat™ pot fi utilizate oriunde este necesar un strat impermeabil de zidărie, fie ca este aplicat ca un strat impermeabil de finisare, fie că este amestecat cu nisip spălat, curat, ca un strat gros pentru a ascunde îmbinările de mortar și pentru a aduce suprafața zidului la nivel (cum ar fi pereții exteriori ai subsolului).

Agregatele din matrice sunt special sortate pentru a sigila fisurile din beton. Sistemele Seal Coat™ pot fi, de asemenea, utilizate pentru a elimina șlefuirea suprafețelor de beton, pentru a obține suprafețe netede, metoda care consumă mult timp și care este costisitoare. Sistemele Seal Coat™ asigură un înveliș de acoperire uniformă oricărei suprafețe din beton sau zidărie.

Sistemele Seal Coat™ sunt ideale pentru impermeabilizarea structurilor din cărămidă, piatră, beton și alte tipuri de zidărie.

Sistemul Seal Coat™ se amesteca doar cu apă si se combina cu tehnologia Premium Sistem de emulsie PENECRYL™ ELASTIC pentru a furniza o soluții de impermeabilizare adaptate la cerințele aplicației. Sistemele Seal Coat™ pot fi utilizate în interior sau în exterior. Sistemele Seal Coat™ sunt disponibile în alb sau gri și oferă o protecție mai bună la apă decât acoperirile de tip vopsea.

Penetron Seal Coat™ este un strat impermeabil, bazat pe ciment, din polimeri modificați, acoperire pentru zidărie, baza Sistemelor Seal Coat™ cu agregate special sortate, care asigură o impermeabilizare ideala și o rezistență ridicată la încărcare, precum și la abraziune. Asigură o adezivitate puternică și o ancorare mecanică pe suprafața corect pregătită.

RECOMANDAT PENTRU:

Penetron Seal Coat™ este utilizat pentru impermeabilizarea suprafețelor din beton care sunt supuse unor presiuni hidrostatice pozitive și în general mici.

Vezi mai multe detalii aici

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România