Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

A aparut revista Pardoseli Magazin - Nr. 2

A aparut revista Pardoseli Magazin - Nr. 2


DOWNLOAD REVISTA
(click dreapta  pentru download)
Sumar Pardoseli magazin nr. 2, mai 2010


Pardoseli istorice
Prin rubrica Pardoseli istorice va invitam sa vizitati Edificiul Roman cu Mozaic din Constanta, ansamblu descoperit complet intamplator in anul 1959. Monumentul unic in estul Europei ca marime este considerat de experti o minune a civilizatiei antice.

Laminatul de la A la Z. De la productie la intretinere
Ce sunt pardoselile laminate? Din ce anume constau? Cum sunt realizate? Ce trebuie avut in vedere la prelucrarea lor? Cum se intretine si se curata laminatul? Incepand din acest numar, va propunem un serial dedicat acestui material.

Istoria linoleumului
Devenit in decursul timpului unul dintre cele mai folosite materiale de acoperire pentru pardoseli, linoleumul a fost inventat intamplator (ca atatea si atatea alte descoperiri epocale) de catre englezul Frederick Walton, in anul 1860.

Lucrarea editiei: Profesionistii materialelor de calitate
Speram ca in fiecare numar al revistei sa va prezentam o atare poveste de succes. Cea de fata consta dintr-o vila cu doua apartamente, unul amenajat in stil modern, celalalt clasic. Reporterul Pardoseli Magazin a fost impresionat de finetea executiei si grija pentru detalii, motiv pentru care va invita si pe dumneavoastra sa le admirati.

Mocheta si firul de nylon
Polimeri ne imbraca, ne imbunatatesc viata prin obiectele pe care le folosim si, ceea ce ne intereseaza in cazul de fata, ne asigura o pardoseala moale, ieftina si relativ usor de intretinut - mocheta noastra cea de toate zilele. Cititi o expunere deopotriva teoretica si aplicata asupra firului de nylon 6.6

Meseria, bratara de aur. Interviu cu Marius Filipascu
Marius Filipascu se straduieste sa formeze la Brasov parchetari - care dupa absolvirea singurei scoli de profil din tara, sa si stie ce au invatat: meserie.

Ce sunt si cum se intretin pardoselile conductive
In viata de zi cu zi, electricitatea statica e inofensiva, cauzand doar ocazional disconfort, dar in medii sensibile poate fi devastatoare. De aceea, intretinerea adecvata a pardoselilor conductive reprezinta un aspect esential pentru pastrarea calitatilor acestora.

Pardoseli pentru alimentatia publica
Spatiile destinate alimentatiei publice sunt zone complexe, ale caror pardoseli trebuie abordate in mod specific si, pe cat se poate, cu ajutorul unor consultanti de specialitate. Igiena este cuvantul cheie.

Pardoseli din pluta: un lux accesibil si practic
Exista cladiri cu varste de peste 100 de ani care au pardoseli din pluta inca functionale. Longevitatea pardoselii de pluta se datoreaza elasticitatii sale, calitate care o face mai placuta la pasire si mult mai silentioasa decat alte variante disponibile pe piata.

Cleaning Show 2010
Intre 14-17 aprilie, la Romexpo, a fost organizata prima expozitie dedicata exclusiv echipamentelor, produselor si serviciilor de curatenie profesionala din Romania.

Concursul European de Montaj Parchet - Editia 2010
In perioada 26-27 mai 2010 a avut loc la Poznan, Polonia, Editia a VIII-a a Concursului European de Montaj Parchet. Romania s-a clasat in primele 8 locuri. Totodata, incepand din acest an, tara noastra e reprezentata oficial in comitetul de conducere al EUFA P+F.

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva