Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

A 11-a ediție a Cupei CELCO de tenis de câmp s-a încheiat

Cupa CELCO de Tenis de Camp 2019 s-a desfasurat in perioada 03-09 iunie 2019 la Tenis Club IDU, Mamaia, pe terenurile de zgura. Ajunsa la ediția a XI-a, Cupa CELCO sta marturie pentru implicarea sociala activa si constanta a grupului de firme CELCO pentru comunitatea locala, atat pe plan sportiv, cat si educational, social si ecologic.
A 11-a ediție a Cupei CELCO de tenis de câmp s-a încheiat

Meciurile de dublu masculin pentru categoriile de varsta 25+, 50+ si meciurile de simplu fete si simplu baieti pentru categoria de varsta 14 ani au atras in acest an peste 60 de jucatori inscrisi care au disputat pentru premiile puse in joc în valoare de 2200 euro.

"Pentru editia de anul acesta am modificat structura obisnuita de categorii pentru a ne putea adresa si jucatorilor mai tineri, de la copii de 14 ani, pana la jucatori de la 25 de ani in sus. Dorim sa promovam sanatatea fizica prin sport si sa sustinem tenisul constantean, Cupa CELCO devenind astfel un turneu din ce in ce mai cunoscut. In jurul evenimentului organizat anual de CELCO am reusit sa cream o comunitate de jucatori pasionati de sportul alb, fie ca sunt profesionisti sau amatori, jucatori activi sau veterani", a declarat Niculae Dusu, Presedintele grupului de firme CELCO.

Castigatorii turneului din acest an au fost:

Categoria ADULT +25, dublu masculin

Locul 1: Catana Cosmin / Radu Razvan
Locul 2: Mirica Gabriel / Vasilescu Dragos Categoria TEENS 14 ani, simplu fete
Locul 1: Moise Andreea
Locul 2: Lenu Eleni

Categoria MATURE +50, dublu masculin

Locul 1: Regep Seit / Tudora Fanel
Locul 2: Condei Catalin/ Velev Cristian

Categoria TEENS 14 ani, simplu baieti

Locul 1: Dinu Teodor
Locul 2: Ciucanu Gabriel
Locul 3: Munteanu Razvan

"La CELCO suntem orientati spre inovare si sustenabilitate. Acest lucru il promovam nu doar in cultura organizationala, ci il imprimam tuturor produselor realizate si actiunilor intreprinse. Astfel, organizarea anuala a Cupei CELCO este o promisiune facuta comunitatii locale si se inscrie in randul evenimentelor de responsabilitate sociala in care ne implicam, precum plantarea si ingrijirea Padurii CELCO, sustinerea initiativelor educationale din domeniul constructiilor si sprijinirea cazurilor sociale din proximitatea noastra", a adaugat Niculae Dusu.

A 11-a ediție a Cupei CELCO de tenis de câmp s-a încheiat
A 11-a ediție a Cupei CELCO de tenis de câmp s-a încheiat

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Articol scris de
CELCO