Iţi place aceasta stire? Recomand-o prietenilor:
Abonează-te la SpaţiulConstruit sau conectează-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.

200 de albume Interioare din Romania 2 oferite gratuit arhitectilor membri OAR

200 de albume Interioare din Romania 2 oferite gratuit arhitectilor membri OAR

Cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta a grupului, Franke Romania, in colaborare cu igloo media, a pregatit o editie speciala, in  200 de exemplare, a albumului Interioare din Romania 2. Acestea vor ajunge la primii 200 de arhitecti ce se vor inscrie pe site-ul www.igloo.ro, incepand cu data de 21 iunie 2011.

Franke, lider pe piata autohtona de echipamente incorporabile pentru bucatarii destinate uzului casnic a sarbatorit, de curand, 100 de ani de la infiintarea grupului. Ceea ce a inceput ca o afacere a unui instalator dintr-un sat elvetian a devenit, in timp, o companie multinationala, prezenta in peste 100 de tari din toata lumea si avand peste 11.000 de angajati. Produsele Franke pot fi gasite, acum, in bucatariile a peste 100 de milioane de locuinte, definind un stil de viata prin calitate, design si inovatie.


Pe plan local, Franke a devenit, de-a lungul celor 13 ani de prezenta in Romania, o alegere de top pentru arhitectii ce isi doresc sa nu faca niciun compromis si sa le ofere clientilor tot ce este mai bun in cadrul proiectelor de amenajare interioara. Cu ocazia centernarului, compania le rasplateste fidelitatea, oferindu-le in dar  albumul „Interioare din Romania 2“, aparut la editura igloomedia, intr-o editie speciala Franke. Este vorba despre 200 de exemplare personalizate, ce vor ajunge la primii 200 de arhitecti care se vor inscrie pe site-ul igloomedia, www.igloo.ro.

Prin acest demers, Franke isi afirma, inca o data, sustinerea fata de arhitectura locala de calitate si va invita sa admirati 14 proiecte de amenajari de interior inovatoare si extrem de diverse, dar avand in comun doua calitati esentiale : confortul si stilul.

Daca sunteti arhitect, nu trebuie decat sa accesati site-ul igloomedia, www.igloo.ro/franke/, pentru a va numara printre cei 200 de castigatori ai editiei limitate a albumului „Interioare din Romania 2“.

www.franke.ro
www.igloo.ro 

Ai o întrebare despre acest subiect? Scrie-o aici!

user
Ataseaza fisiere
(Foto, video sau PDF. Maxim 1600x1600 pixeli @ 50 MB)
Anunță-mă când răspunde cineva
Lucru în România