Montaj si slefuire marmura - Biserica Adormirea Maicii Domnului, Bucuresti

BrownStone a participat la lucrarile de renovare de la Biserica Adormirea Maicii Domnului - Icoanei din Bucuresti, desfasurate in anul 2020.


Rolul echipei noastre a fost acela de a monta o noua pardoseala din marmura. Solutia tehnica implementata a fost una completa, de la turnare sapa liant, montaj membrana antifracturare pana la chituire si slefuire. Pentru aceasta pardoseala s-a folosit marmura Vratza.


Montaj si slefuire marmura - Biserica Adormirea Maicii Domnului, Bucuresti


Compania BrownStone prezinta un interes deosebit pentru lucrari realizate la cladiri istorice, cu valoare culturala atat pentru tara noastra, dar si la nivel international.

 

Biserica Adormirea Maicii Domnului - Icoanei din Bucuresti a fost atestata istoric de peste 330 de ani.

 

Suntem incantati ca se regaseste in portofoliul de lucrari al BrownStone, alaturi de alte cladiri si momumente importante precum Arcul de Triumf din Bucuresti, Palatul Victoria, Biserica Sfintei Cruci si a Sfantului Vasile cel Mare din Bucuresti ( atestata in jurul anului 1800 ), cladirea hotelului Athenee Palace Hilton.

 

In calitate de firma specializata in lucrari cu marmura si alte tipuri de piatra naturala, BrownStone are o experienta dovedita in zona de montaj si slefuire pentru biserici / catedrale. De-a lungul timpului am mai participat inclusiv la lucrarile de la Catedrala Mantuirii Neamului sau Catedrala Sf. Parascheva din Voluntari.

Proiect Brownstone - Montaj si slefuire marmura  Bucuresti BROWNSTONEMontaj marmura  Bucuresti BROWNSTONEMontaj marmura la Biserica Adormirea Maicii Domnului  Bucuresti BROWNSTONEDetaliu pardoseala marmura  Bucuresti BROWNSTONEInterior Biserica Adormirea Maicii Domnului  Bucuresti BROWNSTONEDetaliu pardoseala marmura  Bucuresti BROWNSTONEMontaj marmura pentru pardoseala bisericii  Bucuresti BROWNSTONEPardoseala marmura vazuta de aproape  Bucuresti BROWNSTONEMontaj si slefuire marmura - Biserica Adormirea Maicii Domnului, Bucuresti  Bucuresti BROWNSTONE

Alte proiecte de
Executie lucrari de amenajari interioare