Tratamente acustice rezistente la foc pentru plafoane și compartimentări din cadrul Auditorium Pallady, București

Cu ajutorul produselor Saint Gobain Rigips s-au realizat tratamente acustice pentru salile de conferinta si rezistenta la foc a peretilor de compartimentare si a plafoanelor de 90 si 120 minute, la salile de conferinta de la AUDITORIUM PALLADY, Bucuresti.
Divizia Saint-Gobain Rigips Romania, parte a companiei Saint-Gobain Construction Products Romania, prezenta pe piata romaneasca din 1994, a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin diversitatea si calitatea ridicata a produselor si solutiilor (sisteme si servicii) inovatoare destinate amenajarilor interioare, ca si prin locul central pe care il ocupa clientul in sistemul sau de valori.

CONSTRUCTOR: Consstar Construct SRL
ARHITECT: FM Design SRL - Arh. Floriana Mihaescu 

Materiale utilizate:

- Plafoane Rigiton cu un coeficient de absorbtie 0,55, in salile de conferinta, pentru a asigura calitatea conversatiilor. Rigiton reprezinta o gama variata de panouri de gips-carton, de format mare, cu diverse modele de perforatii rotunde sau patrate, regulate sau neregulate. Plafoanele acustice Rigiton sunt prevazute cu tesaturi cu rol acustic, aplicate pe spatele placilor. Absorbtia acustica poate fi si mai mult imbunatatita daca pe panouri se aplica un strat aditional de vata minerala.
- Peretii de compartimentare realizati din placi de gips-carton au asigurat protectia la foc de 90 si 120 minute.
Auditorium Pallady - sala de conferinte  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSAuditorium-Pallady  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSAuditorium-Pallady - interior  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSAuditorium-Pallady-hol  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS