Tencuieli usoare pe baza de ipsos natural pentru finisaje de calitate in cadrul Ansamblului rezidential “Meses Garden” din Zalau

Produsele Saint-Gobain Rigips raspund cerintelor tot mai dinamice ale beneficiarilor si constructorilor, precum: rezistenta la foc, izolarea termica si eficienta energetica, izolarea fonica, protectia impotriva umiditatii, indeplinind totodata si un nivel estetic ridicat.


Solutiile marca Rigips® sunt apte de a crea forme functionale si estetice impresionante atat in cladiri rezidentiale, cat si in spatii comerciale, industriale, in teatre, spitale si clinici, hoteluri, spatii de invatamant si nu numai.

 

Ansamblul rezidential “Meses Garden”, format din 10 case, se afla in mijlocul naturii, la poalele Mesesului, cu acces facil catre oras, la doar 2 kilometri de centrul Zalaului, fiind mediul ideal pentru drumetii in familie sau plimbari cu bicicleta, ansamblul beneficiind de toate utilitatile si confortul necesar pentru o viata echilibrata. Finisajele de calitate, tehnologiile moderne, dar si imprejurimile de vis fac din aceasta casa locul ideal. 

 

Fiecare casa beneficiaza de sistem centralizat de ventilare, pentru cresterea calitatii aerului din interior. La acest capitol - calitatea aerului, Saint-Gobain Rigips a contribuit prin produsele pe baza de ipsos natural. Ipsosul natural, rezultat din roca de gips, are proprietati benefice pentru sanatate, regland umiditatea din spatiile interioare: cand atmosfera este prea uscata, ipsosul cedeaza molecule de apa, facand mediul ambient mai placut, iar cand mediul este umed, preia din umiditatea excesivă. In plus, actioneaza ca o bariera in cazul unui incendiu pentru că moleculele de apa incorporate in material fac produsele greu combustibile. De asemenea, structura de rezistenta a caselor are un grad redus de incarcare datorita tencuielilor usoare pe baza de ipsos natural marca Rimano®.


CONSTRUCTOR:  SC GOLDEN FROG SRL

ARHITECT:  SC PREFCON SRL


Materiale utilizate:


- Tencuiala mecanizata Rimano® UNI (tencuiala usoara, gri, pe baza de ipsos cu adaos de perlit, pentru incarcare si nivelare mecanizata, avand un timp de lucru de 120 min), glet ultrafin, sub forma de pulbere, pe baza de ipsos alb pentru finisare manuala Rimano® TOP, chit alb de umplere si finisare rosturi pentru plăci gips-carton Rigips® Super (destinat chituirii complete), placi din gips-carton standard Rigips® RB, placi din gips-carton rezistente la umiditate Rigips® RBI.

Exteriorul ansamblului rezidential Meses Garden  Zalau SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSInterior locuinta din ansamblul rezidential Meses Garden  Zalau SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSAnsamblul rezidential Meses Garden  Zalau SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSFinisare pereti - ansamblul rezidential Meses Garden  Zalau SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSInterior din ansablul Meses Garden in timpul lucrarilor  Zalau SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSLucrari de finisare la interiorul ansamblului rezidential Meses Garden Zalau SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA