Spectacol de design în cabinetul de stomatologie Doctor Catted

Ai putea crede ca un spatiu de care in mod normal ne-ar fi frica, poate crea o stare de liniste? Ei bine, in amenajarea cabinetului Doctorului Catted, a luat nastere o atmosfera plina de viata, relaxanta, ce te duce cu gandul catre lobby-ul unui bloc rezidential si nu al unui cabinet de stomatologie.

 

In aceasta amenajare, imbinarea de texturi creeaza o ambianta unica, iar accentele de culoare date de mobilier si de placarile stalpilor sunt pur si simplu splendide. In acest lobby modern cu detalii naturale, s-au folosit mai multe texturi, precum piatra naturala si lemnul. S-a creat un perete pe care il putem asemui cu usurinta cu un tablou, folosind doar marmura Volakas in completarea placarii cu lemn. Peretele se continua armonios pana la pardoseala si creeaza o piesa de mobilier remarcabila. 

 

Piesele speciale din marmura Volakas aduc eleganta si robustete, fiind o piatra naturala alba care se caracterizeaza printr-o antinomie puternica intre tonul deschis si venaturile gri. Putem spune ca este un contrast elegant, luxos, inegalabil ce completeaza perfect intreaga amenajare si atrage atentia asupra zonei in care este folosita. Venaturile pietrei naturale ofera autenticitate, impresionand prin detaliile naturale bogate si prin textura speciala.

 

In ceea ce priveste pardoseala intregului lobby, aceasta este placata cu inconfundabilul travertin Silver Cross Cut cu finisaj polisat. Alternanta dintre cele doua materiale creeaza o atmosfera stilata si unica in acelasi timp. Tinem sa mentionam faptul ca travertinul Silver Cross Cut cu finisaj polisat se remarca printr-o personalitate puternica, dar si deschisa la diferite asocieri stilistice si functionale. Acesta se poate plasa cu usurinta in categoria produselor destinate acelor persoane care pornesc de la un concept bine-definit. 

Intrucat travertinul este un produs foarte versatil, judecand dupa numarul mare de utilizari pe care i le putem da, acest placi pot fi folosite pentru a crea o ambianta distinsa, pentru a da locuintei sau spatiilor exterioare un aer exotic, cald, aparte. 

 

In ceea ce priveste stilul de amenajare abordat de catre designerii de interior, il remarcam cu usurinta pe cel modern, datorita caracteristicilor sale definitorii si pregnante:

- Peretii sunt finisati cu panouri din lemn sau alte materiale pentru a obtine textura;

- Predomina liniile drepte si elegante, dar si formele interesante;

- Geometria designului imbina forme geometrice, patrate, dreptunghiuri, cercuri si cuburi, intr-un rezultat echilibrat ce sugereaza armonia si libertatea formei;

- Mobilierul este scund, cu linii suple si picioare la vedere;

- Sunt frecvente materialele naturale, precum lemnul si piatra naturala;

- Ferestrele nu sunt decorate, iar numeroasele suprafete reflecta lumina - aici amintim de finisajul polisat al celor doua pietre naturale, marmura Volakas si travertinul - - Silver, dar si placarile stalpilor;

- In amenajarile caracteristice stilului modern, predomina culorile neutre sau inspirate din natura, dupa cum se poate observa alb, crem, bej, maro, accente de culoare verzi etc. 

 

O amenajare de efect implica multa munca si dedicare, cunostinte de baza ale decorului pe care vrei sa il creezi si mai mult decat atat, sa folosesti materiale naturale, de inalta calitate. Arhitectii care s-au ocupat de amenajarea cabinetului de stomatologie Doctor Catted au stiut exact cum sa imbine materialele, astfel incat sa creeze o amenajare placuta, confortabila, dar si ”in ton” cu specificul locatiei. Un proiect #generatordeinspiratie. 

Amenajare cabinet Doctor Catted  Pipera PIATRAONLINEAmenajare cabinet Doctor Catted  Pipera PIATRAONLINEAmenajare cabinet Doctor Catted  Pipera PIATRAONLINEAmenajare cabinet Doctor Catted  Pipera PIATRAONLINEAmenajare cabinet Doctor Catted  Pipera PIATRAONLINEAmenajare cabinet Doctor Catted  Pipera PIATRAONLINEAmenajare cabinet Doctor Catted  Pipera PIATRAONLINEAmenajare cabinet Doctor Catted  Pipera PIATRAONLINE