Sonorizare multizone cu tehnologie moderna pentru cabinet stomatologic in Galati

„Dental Clinic” este una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din Galați. Dotarea cu aparatură de ultima generatie, mediul placut si curat ajuta mult la conturarea unei experiente foarte bune pentru pacientii sai. Clientul a pus accent pe calitatea echipamentelor, noutați, tehnologie, design. La Petea Sound ne mandrim cu o oferta completa de servicii si echipamente de inalta calitate.

 

SONORIZARE CU TEHNOLOGIE MODERNA

Am ales o instalatie audio multizone AUDAC profesionala care sa imbine fara efort toate cerintele locatiei si preferintele beneficiarului:

 1. Calitate clara a sunetului atat la volum redus, cat si pentru anunturi vocale. S-au folosit boxe de tavan din gama HI-FI, calitate a sunetului si design deosebit, vezi AUDAC CELO . 
 1. Control facil prin solutii de ultima ora:
 • Wall panel, dispozitiv instalat in fiecare zona, ofera posibilitatea de a selecta sursa audio dorita si de a ajusta volumul pentru zona la care este aplicat.
 • Aplicatie device mobil AUDAC Touch™ 2. Disponibila gratuit prntru orice device mobil, aplicatia ofera tablouri de bord ce pot fi personalizate, permitand controlul intregului sistem dintr-o singura aplicatie.
 • Interfata web pune la dispozitie accesul rapid prin IP pentru setari si control al sistemului pentru orice laptop, PC din reteaua locala.
 1. Control independent pe zone
 • Matrice audio 8 intrari x 8 iesiri: sistemul poate fi controlat independent pe zone. Se alege atat volumul, cat si sursa de semnal audio: radio internet, usb, mp3 player, live source (pe TV). Exemplu:  In timp ce in cabinete ruleaza muzica selectata individual de fiecare doctor, in receptie in functie de persoanele din sala de asteptare  adulti/copii se poate rula un anumit tip de muzica sau sonorul de pe TV-ul instalat in acea zona.
 1. Sursa audio
 • Radio internet cu peste 30.000 posturi radio gratuit, fara reclame, organizate pe genuri/tari.
 • Mp3 player.
 1. Microphone paging. Transmitere mesaje vocale catre fiecare cabinet in parte.
 1. Incadrare in liniile de design (wall-panel si boxe incastrate de culoarea dorita, cabluri ascunse, rack profesional pentru echipamentul central etc.).

 

PROIECTAREA

Insistam constant pe conceperea proiectului de sonorizare in functie de cerințele locatiei si de obiectivele beneficiarului. La Petea Sound avem deja ani de experienta in domeniu si multe proiecte implementate cu succes. Credem ca reusita a venit in urma unei comunicari excelente cu beneficiarii, pentru care am reusit sa adaptam solutii tehnice de ultima generatie.

Urmam etapele necesare implementarii proiectelor de succes, cum ar fi: stabilirea obiectivelor, analiza locatiei, conturarea solutiei, furnizare si instalare echipament, training si suport tehnic, mentenanta, garantie. 

Proiecte Petea Sound – AUDAC: Fever,  Amiro,  Teatris,  EliteGym,  Millenium,  Saint Germain,  Carol,  Stretto …  mai multe.



Petea Sound este importator direct al produselor AUDAC. Oferta noastra este disponibilă atat pentru zona comerciala, cat si pentru zona rezidentiala.


 

Cautați o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!  Mobil (WhattsApp): +40 722 455 632 

 office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound

 


Sonorizare cabinet stomatologic de catre Petea Sound Galati PETEA SoundCabinet stomatologic Galati Galati PETEA SoundEtapa din proiectul de sonorizare Galati PETEA SoundPanou de comanda - detaliu Galati PETEA SoundMicrofon Galati PETEA SoundDisplay Galati PETEA SoundSonorizare cabinet stomatologie  Galati PETEA SoundDetaliu cabinet stomatologic sonorizat de Petea Sound Galati PETEA SoundSonorizare cabinet - lucrare realizata de Petea Sound Galati PETEA SoundInterior cabinet stomatologic Galati PETEA SoundDetaliu display Galati PETEA SoundDetaliu tavan cabinet stomatologic Galati PETEA Sound