Sistem de sonorizare ambiental pentru Restaurant Millenium Galați

Petea Sound a proiectat, furnizat si instalat sistemul de sonorizare ambiental pentru Restaurantul Millenium Galati.

 

Locatie eleganta, sistem sonorizare de top

Investitorul a ales pentru sonorizarea de ambianta o linie de echipamente de la AUDAC. S-a urmarit inca din faza de proiect respectarea liniilor de design si o configuratie optima pentru cele mai bune rezultate. Boxele au fost montate discret pe perete fara a fi vizibile cablurile de legatura.

Restaurantul Millenium este un loc ideal pentru a degusta bucate traditionale moldovenesti, pentru diverse petreceri sau dineuri corporative.


Un sistem de sonorizare ambiental de calitate este obligatoriu in orice restaurant

PETEA SOUND are ca domeniu de activitate comertul si inchirierea de echipament profesional de sunet si lumini pentru o gama larga de locatii si evenimente.

PETEA SOUND asigura mentenenata, service garantie si postgarantie si consultanta pentru functionarea in conditii optime a echipamentelor instalate.

 

Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 

Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Mobil (WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound

Sistem audio Audac  Galati PETEA SoundRestaurantul Millenium dupa instalarea sistemului audio Audac  Galati PETEA SoundRestaurantul Millenium -Galati - interior  Galati PETEA SoundSsitem audio instalat in Restaurantul Millenium  Galati PETEA SoundInteriorul Restaurantului Millenium  Galati PETEA SoundPerete cu boxa Auda  Galati PETEA Sound