Sistem complet sonorizare-video-lumini pentru restaurant FEVER din Constanța

PETEA SOUND a realizat un proiect de sonorizare multiroom la la FEVER Constanta, incluzand un sistem de sonorizare cu matrice AUDAC.

Poate nu e singura cale, dar probabil alegerea pachetului complet este cel mai sigur si rapid mod de a obtine rezultatele dorite. La FEVER am fost solicitati pentru implementarea de:

- sistem de sonorizare multi-zona;

- sistem intern TV-Signage cu matrice video;

- iluminat podea si lumini ambientale.

 

Aplicatii multiple pentru sistemul de sonorizare

Sistemul de sonorizare cu matrice AUDAC este configurat pe zone si ofera posibilitatea controlului independent direct de pe echipament sau din aplicatia mobila AUDAC Touch. De la o cafea la o seara de distractie maxima, sistemul trece rapid oferind calitate inalta a sunetului atat in surdina, cat si la volum mare.

 

TV Signage - matrice video cu 6 display-uri:

- sisteme display LED;

- matrice pentru routare-setare surselor video individual;

- camere video.


Administratorii FEVER au ales o varianta profesionista ce ofera cel mai inalt grad de adaptabilitate. Locatia este impartita pe zone (parter-etaj), iar sistemul complet audio-video lucreaza dupa preferinte oferind o varietate mare de optiuni:

- transmiterea imaginilor de pe camerele video la alegere pe oricare dintre display-uri (chiar si din alta zona a locatiei);

- tunner TV, pe fiecare display se poate alege separat un post sau o alta sursa TV;

- sursa individuala video;

- programare si transmiterea propriilor reclame in reteaua interna TV;

- sistemul de sunet poate reda de pe orice sursa, astfel ca in respectiva zona se poate alege functie de preferinte: reclama, muzica posturi speciale radio, muzica videoclipurilor de pe TV etc.

 

Control ambianta prin sisteme de iluminat podea si lumini ambientale

Lumina controlata este una dintre cele mai rapide metode de a contura atmosfera dorita. Pentru trecatori se poate transmite atmosfera din interior cu ajutorul sistemelor LED montate sub ferestre si continuate in toata locatia. Toate echipamentele de iluminat ambiental respecta scenariile configurate in controllerul central.

 

PETEA SOUND este distribuitor autorizat in Romania pentru cele mai cunoscute marci de echipamente profesionale in domeniu. La preturi de importator oferim solutii optime pentru sonorizare si iluminat ambiental cu aplicare in:

  • - ZONA COMERCIALA: sali de conferinta, cluburi, puburi, restaurante, sali de sport/fitness, hoteluri, malluri etc.;
  • - HOME/REZIDENTIAL: sonorizare si iluminat controlabil diferit pe mai multe camere/zone din locuinta ta; control de la distanta prin WIFI sau internet.
  • PETEA SOUND ofera solutia completa formata din consiliere, proiectare si instalare etape necesare pentru determinarea si satisfacerea pe deplin a nevoilor clientilor.

 

 

Cautati o varianta pentru un sistem audio personalizat? 
Contactati-ne acum si va vom oferi gratuit solutia optima, chiar in locatia dvs.!

Mobil (WhattsApp): +40 722 455 632  |  office@peteasound.ro |  Facebook.com/PeteaSound

Sistem sonorizare Audac  Constanta PETEA SoundInteriorul restaurantului dupa realizarea proiectului de instalare sonorizare - lumini  Constanta PETEA SoundInstalare sistem sonorizare si lumini intr-un pub din Constanta  Constanta PETEA SoundInterior restaurant FEVER  Constanta PETEA SoundProiect de sonorizare - instalare lumini - Fever  Constanta PETEA SoundRestaurantul Fever Constanta, vazut din exterior  Constanta PETEA SoundSistem de iluminat - restaurant Fever Constanta  Constanta PETEA Sound