Rezistenta la impact si protectie la foc a peretilor de compartimentare, in cadrul Scolii Franceze din Bucuresti

Cu produsele si solutiile Saint-Gobain Rigips s-a reusit obtinerea rezistentei la impact a peretilor, precum si protectia la foc a peretilor de compartimentare, in cazul Scolii Franceze din Bucuresti.
  
Saint-Gobain Rigips Romania pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse performante de inalta calitate, precum si solutii complete pentru a raspunde nevoilor de confort termic, acustic, de protectie la umiditate si rezistenta la foc.

CONSTRUCTOR: ACMS
ARHITECT: Western Outdoor

Materiale folosite:

- Placile Rigidur folosite pana la inaltimea de 1,2-2 m in functie de destinatia spatiului, asigura rezistenta la impact. O insusire foarte importanta a placilor Rigidur este acea ca sunt incombustibile, acestea fiind incadrate in clasa de reactie la foc A1, conform standardului european EN 13501-1. Astfel, peretii executati cu placi Rigidur montate pe structuri din lemn sau metal pot avea rezistente la foc cuprinse intre 30 si 90 minute. Protectia la foc pentru 60 si 90 de minute a fost asigurata de sistemul de pereti hibrizi realizat din placi Rigidur (pana la inaltimea de 1,2-2 m) si placi de gips-carton tip RF. Protectia la foc pentru 180 minute a fost realizata cu un sistem de tripla placare cu placi RF de 12,5 mm.
Scoala Franceza - exterior  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSScoala Franceza - interior - zona dulapioarelor scolare  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSScoala Franceza si teren de sport  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSScoala Franceza - sala de clasa  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSScoala Franceza - Sala de studiu  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSScoala Franceza - interior  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS