Izolare fonica cu plafoane false casetate pentru reamenajarea salii de consiliu din cadrul companiei S.C. CONSTRUCŢII ERBASU S.A

Reamenajarea uneia din salile de consiliu de la sediul companiei S.C. CONSTRUCŢII ERBAŞU S.A. a inglobat plafoane false casetate Gyptone®, facand posibila atingerea unor performante deosebite in ceea ce priveste izolarea fonica.
  
Saint-Gobain Rigips Romania pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse performante de inalta calitate, precum si solutii complete pentru a raspunde nevoilor de confort termic, acustic, de protectie la umiditate si rezistenta la foc: placi din gips-carton si placi speciale, profile si accesorii pentru realizarea structurilor peretilor de compartimentare si a placarilor uscate, o gama larga de placi si structura aferenta pentru tavane false demontabile si/sau nedemontabile, tencuieli umede pe baza de ipsos natural, materiale de imbinare si finisare, precum si o gama completa de unelte si accesorii specifice montajelor sistemelor uscate si umede.

CONSTRUCTOR: SC Construcţii Erbaşu SA
ARHITECT: Agriculture Capital&Engineering

Materiale utilizate:


- Plafoane false casetate Gyptone®, finisate cu vopsea acrilica alba pe partea vizibila si cu tesatura textila gri deschis pe suprafaţa ascunsa, recomandate pentru birourile cu suprafete mari de tip "open-space", birouri obisnuite, sali de sedinte sau conferinte, sali de clasa, biblioteci si sali de lectura, cabinete medicale, camere pentru medici si asistente, restaurante, sali de mese, braserii si baruri, banci, magazine. Acest tip de plafoane reprezinta o solutie ideala pentru un tratament acustic deosebit si un design de inalta clasa, indiferent de destinatia spatiului in care sunt utilizate. 

Sala conferinte - design deosebit  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSSala conferinte de la Erbasu  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSDetalii amenajare sala consiliu  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSSala conferinte dupa amenajare  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSAspect sala de consiliu inainte de amenajare  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSAspect tavan inainte de amenajare  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPSDetalii referitoare la aspectul salii inainte de amenajare  Bucuresti SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS ROMANIA - DIVIZIA RIGIPS